Η Kate Middleton δεν επιθυμούσε ποτέ τη δημοσιότητα, παρά ένα σπίτι στην εξοχή

Φίλη της δούκισσας του Cambridge αποκάλυψε τα όνειρα που είχε η τελευταία, πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα William.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Παρόλο που η Kate Middleton θριαμβεύει στον ρόλο της ως ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου στο πλευρό του πρίγκιπα William, το όνειρό της δεν ήταν ποτέ το να αποκτήσει δημοσιότητα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται μία φίλη της δούκισσας του Cambridge, η οποία αποκάλυψε τα σχέδια που είχε η Middleton πριν στον δρόμο της βρεθεί ο μέλλων βασιλιάς της Αγγλίας.

Διαβάστε Επίσης

"Τα μόνα πράγματα που η Catherine επιθυμούσε ποτέ στη ζωή της ήταν ένα σπίτι στην εξοχή, πολλά παιδιά, σκυλιά και μία κουζίνα AGA. Δεν την ενδιέφερε ποτέ το να αποκτήσει μία μεγάλη δουλειά ή να γίνει διάσημη" δήλωσε φίλη της δούκισσας του Cambridge. Και δίχως αμφιβολία αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως είναι ένα από τα πιο διάσημα άτομα στον πλανήτη, η Kate Middleton κατάφερε να αποκτήσει όλα όσα επιθυμούσε. Μην ξεχνάμε πως η μέλλουσα πριγκίπισσα της Ουαλίας με τον πρίγκιπα William έχουν ένα εξοχικό σπίτι, το Amner Hall, στην έκταση Sandringham Estate, το οποίο τούς είχε χαρίσει η βασίλισσα Ελισάβετ ως δώρο γάμου. 

"Η οικογενειακή ζωή είναι απίστευτα σημαντική για εκείνη και η μητρότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που την έκανε αυτό που είναι σήμερα. Τώρα που νιώθει πως το έχει κατακτήσει αυτό, υπάρχει χρόνος να στραφεί προς τον δημόσιο ρόλο της και θέλει να επιτύχει σε αυτό τον τομέα", πρόσθεσε η φίλη της Kate Middleton. 

Και είναι αλήθεια πως οι Cambridges λατρεύουν τη ζωή στην εξοχή, αφού τον τελευταίο διάστημα έχουν περάσει αρκετό χρόνο στο εξοχικό τους, Amner Hall στο Norfolk, παρά στην κεντρική κατοικία τους στο Παλάτι του Kensington. Άλλωστε, η Kate Middleton έχει αποδείξει πως προστατεύει την ιδιωτική ζωή των παιδιών της, γι' αυτό και οι μόνες φωτογραφίες τους που δημοσιοποιούν είναι από γενέθλια ή σημαντικά γεγονότα της οικογένειας. 

Διαβάστε Επίσης