Η Julie Andrews τραγουδά ξανά με τα "παιδιά" της "Μελωδίας της Ευτυχίας" 57 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας

Όσα δήλωσε η διάσημη ηθοποιός για το συγκινητικό reunion.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Julie Andrews τιμήθηκε με το βραβείο Life Achievement από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου στην 48η τελετή απονομής, όπου η ίδια δέχθηκε μία ευχάριστη έκπληξη. 

Διαβάστε Επίσης

Πέντε από τους επτά ηθοποιούς που είχαν υποδυθεί τα παιδιά von Trapp στο μιούζικαλ "Η Μελωδία της Ευτυχίας" και πιο συγκεκριμένα οι Nicholas Hammond (Friedrich), Duane Chase (Kurt), Angela Cartwright (Brigitta), Debbie Turner (Marta) και Kym Karath (Gretl) εμφανίστηκαν στη σκηνή για να τιμήσουν την αγαπητή ηθοποιό.

Αφού έπλεξαν το εγκώμιο της Andrews για το ταλέντο της και τα κατορθώματά της στις Τέχνες, οι ηθοποιοί είχαν μία ιδέα να τραγουδήσουν όλοι οι καλεσμένοι το γνωστό τραγούδι "Ντο-Ρε-Μι" από το διάσημο μιούζικαλ. Ενώ το τραγούδι έπαιζε και όλοι στην αίθουσα τραγουδούσαν μαζί, τα "παιδιά" κατευθύνθηκαν προς την κινηματογραφική "Maria" για να κάνουν σωστά το reunion.

Πρόσφατα, η Andrews μίλησε για αυτή την εμπειρία, αποκαλύπτοντας τη σχέση που έχει με τους ηθοποιούς. "Κρατάμε επαφή, αλλά όχι σε καθημερινή βάση. Εννοώ, τα Χριστούγεννα, ίσως στα γενέθλια και σίγουρα σε συναντήσεις, αλλά δεθήκαμε τόσο που νομίζω πως είμαστε οικογένεια", εξήγησε η ηθοποιός.

Παράλληλα, η ηθοποιός μοιράστηκε το πώς ήταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας - μιούζικαλ, αναφέροντας πως "ήταν μια πολύ όμορφα φτιαγμένη ταινία. Εννοώ, οι λεπτομέρειες στην ταινία, πρώτ' απ'όλα το σκηνικό, τα παιδιά, τα τραγούδια, η μουσική, τα πάντα. Όμως σημαίνει πολλές αναμνήσεις: αστείες, αληθινές, αγαπημένες, το να δουλεύω με τον αγαπημένο Chris Plummer, επίσης, τον οποίο λάτρευα".

Δυστυχώς, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών τον Φεβρουάριο του 2021, όπως και δύο από τα παιδιά, οι Charmian Carr και Heather Menzies-Urich.

Δείτε το βίντεο από το reunion: 

Διαβάστε Επίσης