Πρίγκιπας William - Kate Middleton | Παρουσιάστηκε το πρώτο επίσημο κοινό πορτρέτο του ζευγαριού

Τα αποκαλυπτήρια του πίνακα έγιναν με αφορμή τα 40α γενέθλια του δούκα του Cambridge.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με αρκετή κομψότητα και μεγάλες δόσεις ρεαλιστικότητας κατάφερε να απαθανατίσει με το πινέλο του ο βραβευμένος Βρετανός καλλιτέχνης, Jamie Coreth, τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton στο πρώτο επίσημο κοινό πορτρέτο που παρουσιάστηκε με αφορμή τα 40α γενέθλια του μέλλοντα βασιλιά.

Όπως βλέπουμε από τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, το ζευγάρι ποζάρει φυσικά, χωρίς να κοιτά τον καλλιτέχνη, μπροστά από ένα ουδέτερο background. Η δούκισσα του Cambridge φοράει ένα φόρεμα από το brand The Vampire's Wife, το οποίο την έχουμε ξαναδεί να το φορά το 2020 στο Δουβλίνο, συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι Manolo Blahnik γόβες της.

Πρίγκιπας William - Kate Middleton | Παρουσιάστηκε το πρώτο επίσημο κοινό πορτρέτο του ζευγαριού

Όπως δήλωσε ο Coreth, στον οποίο ανατέθηκε το έργο από το Cambridgeshire Royal Portrait Fund ως δώρο για το ζευγάρι, "ήταν το πιο εξαιρετικό προνόμιο της ζωής μου το να με διαλέξουν να ζωγραφίσω αυτή την εικόνα.Ήθελα να δείξω την Αυτού Μεγαλειότητα τους με έναν τρόπο όπου φαίνονταν ήρεμοι και προσιτοί, όπως και κομψοί και αξιοπρεπείς. Δεδομένου ότι είναι το πρώτο πορτρέτο που τους απεικονίζει μαζί και κυρίως την εποχή ως δούκας και δούκισσα του Cambridge, ήθελα η εικόνα αυτή να δημιουργήσει το συναίσθημα της ισορροπίας μεταξύ της δημόσιας και της ιδιωτικής ζωή τους. Το κομμάτι ανατέθηκε ως ένα δώρο για τον κόσμο του Cambridgeshire και ελπίζω να το απολαύσουν όσο το απόλαυσα κατά τη διάρκεια της δημιουργίας".

Μάλιστα, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton πέρασαν από το Μουσείο Fitzwilliam στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, όπου βρίσκεται το έργο, το οποίο είχαν τη χαρά να δουν από κοντά, αφού εκτίθεται κανονικά για το κοινό. Στη συνέχεια, το ζευγάρι θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο Cambridgeshire County Day, όπου ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge θα συνομιλήσουν με επιχειρηματίες, φιλανθρωπικές οργανώσεις και μέλη της κοινότητας. Παράλληλα, θα λάβουν χώρα και διάφορες εκδηλώσεις με αφορμή τη χρονιά του Πλατινένιου Ιωβηλαίου και τα 70 χρόνια βασιλείας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Διαβάστε Επίσης