Πριγκίπισσα Charlene – Πρίγκιπας Αλβέρτος | Απαντούν στις φήμες περί προβλημάτων στον γάμο τους με ένα τρυφερό φιλί

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό μετά την επιστροφή της Charlene στο Μονακό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Charlene, έκαναν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό μετά την επιστροφή της πριγκίπισσας στο Μονακό και στα royal καθήκοντά της.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στη Νορβηγία μαζί με τα 7χρονα δίδυμα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Jacques και την πριγκίπισσα Gabriella και φωτογραφήθηκαν στην έκθεση 'Sailing The Sea of Science' σε μουσείο του Όσλο, όπου τους συνόδευσε ο πρίγκιπας Haakon της Νορβηγίας.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε, μάλιστα, έξω από το μουσείο να ανταλλάσσει ένα φιλί στο στόμα, κάτι που δεν συνηθίζουν, αλλά θεωρήθηκε μια απάντηση στις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο του. Δείτε τη φωτογραφία εδώ.

Μετά την επιστροφή της στο Μονακό, δημοσιεύματα ισχυρίζονταν ότι η Charlene σκοπεύει να εγκαταλείψει το Παλάτι και πως έχει αγοράσει ένα σπίτι στη Γενεύη. Η πριγκίπισσα είχε απαντήσει τότε "θέλετε να μιλήσουμε για τις φήμες περί διαζυγίου ή το νέο μου σπίτι στην Ελβετία; Ακόμα το βρίσκω λυπηρό που κάποια media πουλούν τέτοιες φήμες για τη ζωή μου και τη σχέση μου. Όπως όλοι, είμαστε κι εμείς άνθρωποι και όπως όλοι οι άνθρωποι έχουμε συναισθήματα, αδυναμίες, αλλά η οικογένειά μας είναι εκτεθειμένη στα media και η παραμικρή αδυναμία γνωστοποιείται”.

Διαβάστε Επίσης