"Φοβάμαι για όλες τις γυναίκες" | Το μήνυμα της Madonna μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικατηρίου των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις

Παίρνει σαφή θέση για το θέμα των αμβλώσεων σε μήνυμά της στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Madonna θέλησε να δώσει τη δική της άποψη στους followers της μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram.

Η pop star που πρόσφατα έδωσε μια συναυλία στη Νέα Υόρκη στα πλαίσια του Pride Month μίλησε για την απογοήτευση που ένιωσε μετά την απόφαση του δικαστηρίου που δίνει την ευκαιρία στις Πολιτείες της Αμερικής να απαγορεύσουν τις αμβλώσεις. Ανεβάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες της από τη συναυλία στο Terminal 5, η 63χρονη τραγουδίστρια έγραψε στο Instagram: "Θέλω να σας πω ότι πέρασα πολύ ωραία στο πάρτι μετά τη συναυλία μου για το Pride Month. Αλλά ξύπνησα με τα τρομακτικά νέα ότι η νομοθέτες αποφάσισαν ότι δεν έχουμε πια δικαιώματα σαν γυναίκες όσον αφορά στα σώματά μας. Αυτή η απόφαση με βύθισε εμένα και κάθε άλλη γυναίκα σε αυτή τη χώρα σε βαθιά απογοήτευση”.

"Φοβάμαι για όλες τις γυναίκες" | Το μήνυμα της Madonna μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικατηρίου των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις

Όπως έγραψε στη συνέχεια "τώρα το Ανώτατο Δικαστήριο ότι τα δικαιώματα των γυναικών δεν είναι πια συνταγματικά δικαιώματα. Στην πραγματικότητα έχουμε λιγότερα δικαιώματα από ένα όπλο. Φοβάμαι για τις κόρες μου. Φοβάμαι για όλες τις γυναίκες στην Αμερική. Είμαι απλά φοβισμένη”.

Διαβάστε Επίσης