Πρίγκιπας Harry | Ο συγκινητικός λόγος για την μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, και τα δύο παιδιά του

Το συγκινητικό αφιέρωμα του δούκα του Sussex στη μητέρα του στα Diana Awards 2022.

HARPER'S BAZAAR TEAM

O πρίγκιπας Harry έδωσε ένα συγκινητικό λόγο κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Diana Awards 2022 που τιμούν νέους ανθρώπους για την ανθρωπιστική τους και κοινωνική τους δράση.

Ο δούκας του Sussex εμφανίστηκε στην τελετή μέσω διαδικτύου και μίλησε για την κληρονομιά που άφησε πίσω της η πριγκίπισσα Diana ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο πολύ της μοιάζουν τα παιδιά του. "Η μητέρα μου ενέπνευσε εμένα αλλά και όλους μας τη δύναμη να μιλάω και να πολεμάω για έναν καλύτερο κόσμο. Και τώρα σας σύζυγος και σαν πατέρας, η φωνή της μητέρας μου είναι πιο δυνατή στη ζωή μου", είπε ο πρίγκιπας ευχαριστώντας τους βραβευθείς που κράτησαν τη φωνή της Diana ζωντανή μέσα από το έργο τους.

"Βλέπω την κληρονομιά της σε όλους σας. Βλέπω την κληρονομιά της σε μια κοινότητα των Diana Awards που εκτείνεται σε πολλές γενιές. Βλέπω την κληρονομιά της κάθε φορά που συναντώ οικογένειες, νέους ανθρώπους και παιδιά από κάθε γωνιά του κόσμου. Και βλέπω την κληρονομιά της μαμάς μου όταν βλέπω τα παιδιά μου κάθε μέρα" είπε ο δούκας του Sussex.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Harry βράβευσε την Priya Patel, μια 17χρονη Αμερικανίδα που ίδρυσε το Peer Responders, έναν οργανισμό που στοχεύει στο να καταπολεμήσει την κατάθλιψη και την αυτοκτονία μέσα από τη φιλία. "Η μητέρα μου ήξερε ότι οι νέοι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να καταφέρουν τα πάντα. Και μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από τα χρόνια τους σαν αρχηγούς που τόσο πολύ χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή", είπε ο Harry.

Διαβάστε Επίσης