Πρίγκιπας William| Η όλο συναίσθημα επιστολή του: "Η μητέρα μου θα ήταν περήφανη για εσάς"

Ο Δούκας του Cambridge τίμησε νέα παιδιά με το βραβείο Diana Award, θεσμός που θεσπίστηκε στη μνήμη της μητέρας του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William απευθύνθηκε με επιστολή του σε νέους ανθρώπους 9-25 ετών το Βραβείο Diana, που έχει αφιερωθεί στη μνήμη της μητέρας του. Σκοπό έχει να επιβραβεύει κάθε χρόνο νέους με κοινωνική και ανθρωπιστική δράση. Στο γράμμα του αποκάλεσε τους φετινούς βραβευθέντες "έμπνευση".

"Συγχαρητήρια που το Βραβείο Diana που παραλαμβάνετε σήμερα. Είστε μέρος μιας γενιάς νέας ανθρώπων που μας εμπνέουν καθώς αλλάζουν τον κόσμο μέσα από τις πράξεις τους και σας θαυμάζω απεριόριστα για τις προσπάθειές σας" έγραψε στην επιστολή του.

Πρίγκιπας William| Η όλο συναίσθημα επιστολή του: "Η μητέρα μου θα ήταν περήφανη για εσάς"

"Οι ιστορίες σας είναι απίστευτες. Πολλοί από εσάς αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις και σε δύσκολες περιόδους, κι όμως σπάτε τα όρια άοκνα προκειμένου να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας" συνέχισε. 

"Είστε πραγματικά η προσωποποίηση της κληρονομιάς της μητέρας μου που ξέρω πως θα ήταν τόσο περήφανη για εσάς. Πιστεύω πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε τη ζωή και το έργο της από το να αναγνωρίζουμε χαρισματικούς ανθρώπους που αφιερώνουν τόσο χρόνο και προσπάθεια για να βοηθάνε τους ανθρώπους γύρω τους".

William Harry

Τόσο ο William όσο και ο Harry υποστηρίζουν τον θεσμό, και τη ΜΚΟ τη μόνη που φέρει το όνομα της μητέρας τους. Η απονομή πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά και τίμησε 180 νέους από 29 χώρες ανά τον κόσμο.