Η 10χρονη Harper Beckham κατακρίνει τις στιλιστικές επιλογές της μητέρας της, Victoria Beckham, από την εποχή των Spice Girls

Τι δεν θα φορούσε ποτέ η κόρη της σχεδιάστριας;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν τώρα λατρεύει τα ρούχα της μητέρας της και γενικότερα συμφωνεί με τη φιλοσοφία και την αισθητική της Victoria Beckham, η 10χρονη κόρη της, Harper, δεν ήταν φαν του στιλ της, όταν η σχεδιάστρια γέμιζε αρένες και στάδια την εποχή των Spice Girls.

Διαβάστε Επίσης

Όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της, η κόρη της είχε χαρακτηρίσει τις φούστες που η μητέρα της φορούσε στα '90s, ανάρμοστες. "Δεν είναι από τα παιδιά που θα φορέσουν φουλ μακιγιάζ και crop top. Για την ακρίβεια μού είπε πρόσφατα: Μανούλα, έχω δει φωτογραφίες σου όταν ήσουν στις Spice Girls και οι φούστες σου ήταν απλά ανάρμοστες. Ήταν πάρα πολύ κοντές", δήλωσε η Posh για το σχόλιο της κόρης της, με αφορμή παλαιότερες εμφανίσεις της ως τραγουδίστρια στο διάσημο γκρουπ.

Spice Girls

Συνεχίζοντας στη συνέντευξη, η Beckham αποκάλυψε πως ούτε ο σύζυγός της την υποστήριξε, λέγοντας με χιούμορ πως "απόλυτα, Harper. Ήταν πάρα πολύ κοντές". Μάλιστα, η Harper επεσήμανε πως δεν πρόκειται να φορέσει στο μέλλον τέτοιες φούτες, χωρίς ωστόσο να βάζει και το χέρι της στη φωτιά.

Παρόλη την κριτική της Harper, η Victoria Beckham αν και δεν το βλέπει να επιστρέφει σε εκείνη την εποχή, είχε την ανάγκη μετά την καραντίνα να αλλάξει λίγο το στιλ της. Όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη, "για αρκετά χρόνια, όσο περισσότερο χρόνο περνούσα, δουλεύοντας στη μόδα, τόσα περισσότερα ρούχα φορούσα και κατέληγα να είμαι θαμμένη κάτω από αυτές τις fashion στρώσεις. Έτσι πέρσι, όταν ήμουν στο Μαϊάμι και ξεκίνησα να βγαίνω ξανά έξω, μετά τον κορονοϊό, ήθελα μία αλλαγή. Ήθελα να νιώθω ξανά σέξι", υπογράμμισε.

Διαβάστε Επίσης