Η Καμίλα ζήτησε από την Kate Middleton να τη φωτογραφίσει για εξώφυλλο περιοδικού

Η εν λόγω φωτογραφία σηματοδοτεί τα 75α γενέθλια της δούκισσας της Κορνουάλης και πρόκειται για το πρώτο επίσημο πορτρέτο της, που είναι τραβηγμένο από τη δούκισσα του Cambridge.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Γνωρίζουμε πολύ καλά την αγάπη της Kate Middleton για τη φωτογραφία, ενώ μέσα στα χρόνια έχουμε δει αρκετά πορτρέτα των παιδιών της, που συνήθως παρουσιάζονται δημόσια στα γενέθλιά τους και σε άλλες σημαντικές περιστάσεις. Ωστόσο, για πρώτη φορά η δούκισσα του Cambridge φωτογράφισε ένα ακόμα μέλος της βασιλικής οικογένειας, καθώς υπήρχε ειδικός σκοπός. Η Καμίλα, προκειμένου να γιορτάσει τα 75α γενέθλιά της, ζήτησε από τη νύφη της να τη φωτογραφίσει, ώστε η εικόνα να μπει στο εξώφυλλο του περιοδικού Country Life, στο οποίο θα γίνει guest editor.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, μαζί με τα γενέθλια της δούκισσας της Κορνουάλης, το περιοδικό θα γιορτάσει την 125η επέτειό του, συνεπώς έμοιαζε να ήταν η καλύτερη συγκυρία ώστε η μέλλουσα βασίλισσα να εμφανιστεί στο Country Life. Πιο αναλυτικά, η φωτογραφία τραβήχτηκε στον κήπο της ιδιωτικής κατοικίας της Καμίλα, Ray Mill, ενώ κάθεται σε ένα παγκάκι, αφού έχει μαζέψει ένα μπουκέτο λουλούδια.

Πέρα, όμως, από τη φωτογραφία του εξωφύλλου που ήδη αποκαλύφθηκε, μέσα στο περιοδικό θα παρουσιαστούν κι άλλες που η Kate Middleton τράβηξε την πεθερά της. Η απόφαση να φωτογραφηθεί στον κήπο του σπιτιού της λήφθηκε προκειμένου να υπογραμμιστεί η αγάπη της δούκισσας της Κορνουάλης για τη φύση, ενώ παράλληλα είναι μία υπενθύμιση πως διατηρώντας το σπίτι της, υπάρχει μία ανεξαρτησία ανάμεσα στο βασιλικό ζευγάρι. Μάλιστα, πολλά σαββατοκύριακα η Καμίλα μένει εκεί για να περάσει χρόνο με τα παιδιά και τα εγγόνια της. 

"Είμαστε ενθουσιασμένοι να έχουμε να έχουμε την guest editor μας να απαθανατίζεται τόσο υπέροχα από τη βασιλική φωτογράφο, τη δούκισσα του Cambridge. Καταλαβαίνουμε πως αυτό είναι το πρώτο επίσημο πορτρέτο της δούκισσας της Κορνουάλης που είναι τραβηγμένο από τη δούκισσα του Cambridge για ένα περιοδικό και είναι τιμή μας που μας επέλεξαν να είμαστε το πρώτο που θα εκδώσει αυτή την όμορφη φωτογραφία" δήλωσε ο αρχισυντάκτης του Country Life, Mark Hedges.

Να σημειωθεί πως η ειδική έκδοση του περιοδικού θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουλίου.

Διαβάστε Επίσης