Καμίλα Πάρκερ | Η σπάνια συνέντευξή της για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο

"Κάποιες φορές δεν είναι εύκολο" είπε η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Καμίλα Πάρκερ δεν έχει μιλήσει πολλές φορές για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο, αλλά με αφορμή τα 75α γενέθλιά της φέτος τον Ιούλιο μίλησε σε βρετανικό περιοδικό για την καθημερινότητά της στο Παλάτι ως σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου αλλά και μελλοντική queen consort.

"Δεν είναι εύκολο κάποιες φορές, αλλά πάντα προσπαθούμε να βρούμε μια στιγμή μέσα στην ημέρα για να συναντηθούμε” εξομολογήθηκε η Πάρκερ για το πολυάσχολο πρόγραμμα που έχουν και οι δύο καθημερινά, εξηγώντας πως "κάποιες φορές είναι σαν πλοία που περνάνε την νύχτα, αλλά πάντα καθόμαστε μαζί, πίνουμε ένα τσάι και συζητάμε για τη μέρα μας”.

"Ξέρετε όταν ταξιδεύουμε, το πιο ωραίο πράγμα είναι ότι καθόμαστε πραγματικά και διαβάζουμε τα βιβλία μας σε διαφορετικές γωνιές στο ίδιο δωμάτιο. Είναι πολύ χαλαρωτικό γιατί δεν χρειάζεται να μιλήσουμε”, είπε για τη βαθιά οικειότητα που μοιράζονται ως ζευγάρι, "απλά κάθεστε και είστε μαζί”.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 1970 σε ένα αγώνα πόλο και αμέσως συνειδητοποίησαν ότι ταιριάζουν. Ο Κάρολος παντρεύτηκε τη πριγκίπισσα Diana ενώ η Καμίλα ήταν παντρεμένη με τον Andrew Parker Bowles. Οι δυο τους παρέμειναν καλοί φίλοι κατά τη διάρκεια των γάμων τους. Η Καμίλα και ο Andrew χώρισαν το 1995 ενώ η Diana και ο Κάρολος το 1996.

Ο Κάρολος γνώρισε στους γιους του, William και Harry, την Καμίλα το 1998 ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ τους υποδέχτηκε για δείπνο το 2000 δίνοντας έτσι την έγκρισή της στη σχέση τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά το 2005, μετά από πολλά χρόνια αναμονής αλλά και σκληρών δημοσιευμάτων από τον βρετανικό Τύπο που είχε βρει έντονο ενδιαφέρον στη σχέση τους. "Με ερευνούσαν εξονυχιστικά για πάρα πολύ καιρό τα media και απλά πρέπει να βρεις ένα τρόπο να ζήσεις με αυτό” είπε η Καμίλα εξηγώντας ότι "δεν είναι εύκολο”.

Όπως είπε "κανείς δεν θέλει να τον παρατηρούν όλη την ώρα και να τον κριτικάρουν. Αλλά νομίζω στο τέλος της μέρας απλά το υπερβαίνεις και συνεχίζεις. Πρέπει να συνεχίσεις με τη ζωή σου”.

Διαβάστε Επίσης