Πριγκίπισσα Βεατρίκη | Η εμφάνιση με ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν συνηθίζουν να φορούν οι royals

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ με το αγαπημένο της ζευγάρι παπούτσια αξίας 715 βρετανικών λιρών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson, μπορεί να μην θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες royals της Ευρώπης όμως οι εμφανίσεις της είναι πάντα κομψές και ακολουθούν κατά γράμμα το βασιλικό πρωτόκολλο.

Σε μια πρόσφατη εμφάνισή της μαζί με τον σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi, η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις στιλιστικές της επιλογές. Η πριγκίπισσα επέλεξε ένα κομψό Markarian φόρεμα που ανέδειξε το καλό της γούστο με πολλά βρετανικά media να την συγχαίρουν για την στιλάτη εμφάνισή της.

Αυτό που δεν είχαν παρατηρήσει πολλοί, είναι ότι η Βεατρίκη είχε συνδυάσει το φόρεμά της με ένα ζευγάρι παπούτσια που σπάνια φοράνε οι royals. Η πριγκίπισσα επέλεξε ένα ζευγάρι σανδάλια με πολύ ψηλό και χοντρό τακούνι του brand Aquazzura αξίας 715 βρετανικών λιρών. Δείτε τα παπούτσια εδώ.

Οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας επιλέγουν συχνά το συγκεκριμένο brand με την Kate Middleton αλλά και την Meghan Markle να το έχουν προτιμήσει για τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Αντίθετα με τις άλλες royals, όμως, η Βεατρίκη επέλεξε ένα σχέδιο πιο τολμηρό που παραπέμπει περισσότερο σε εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Δείτε το look της πριγκίπισσας Βεατρίκης

Πριγκίπισσα Βεατρίκη | Η εμφάνιση με ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν συνηθίζουν να φορούν οι royals

Διαβάστε Επίσης