Βασίλισσα Ελισάβετ – Πρίγκιπας William | Τα μηνύματά τους μετά τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού της Ιαπωνίας

Η 96χρονη μονάρχης είχε γνωρίσει τον Shinzo Abe και τη σύζυγό του το 2016.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ μοιράστηκε ένα δυνατό μήνυμα με τους followers της στα social media μετά την είδηση της δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού της Ιαπωνίας, Shinzo Abe.

Η 96χρονη Βρετανίδα μονάρχης έγραψε πως "η οικογένειά μου κι εγώ λυπούμαστε πολύ με την είδηση του ξαφνικού και τραγικού θανάτου του πρώην πρωθυπουργού Shinzo Abe. Έχω καλές αναμνήσεις από τη συνάντηση του κύριου Abe και της συζύγου του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στη Μεγάλη Βρετανία το 2016. Η αγάπη του για την Ιαπωνία και η επιθυμία του να συνάψει δυνατούς δεσμούς με το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν ξεκάθαρες".

Η βασίλισσα υπέγραψε προσωπικά το μήνυμά της δείχνοντας ότι η ίδια επιμελήθηκε την ανάρτηση ενώ έκλεισε το συλλυπητήριο μήνυμά της λέγοντας πως "θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και τους ανθρώπους της Ιαπωνίας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή".

Ο πρίγκιπας William μοιράστηκε επίσης ένα προσωπικό μήνυμα για τον θάνατο του Abe γράφοντας στο Twitter του "λυπούμαι βαθιά για τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού της Ιαπωνίας, Shinzo Abe. Ένας πραγματικός αρχηγός κράτους. Δεν θα ξεχάσω την ζεστασιά και τη γενναιοδωρία που μου έδειξε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στη χώρα το 2015. Η σκέψη μου είναι με την οικογένειά μου και τους ανθρώπους της Ιαπωνίας".

Διαβάστε Επίσης