Ο πραγματικός λόγος που η πριγκίπισσα Diana επαναλάμβανε τα outfits της

Δεν είναι λίγες οι φορές που η πριγκίπισσα του λαού φωτογραφιζόταν με την ίδια εμφάνιση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν πλέον αποτελεί συνήθεια των royals να επαναλαμβάνουν τα outfits τους, όπως κάνει κατά κόρον η Kate Middleton για περιβαλλοντικούς λόγους, καθώς μην ξεχνάμε πως η βιομηχανία της μόδας είναι υπεύθυνη για ένα μεγάλο μέρος του waste που συντελείται παγκοσμίως, η πριγκίπισσα Diana ήταν η πρωτοπόρος της πρακτικής αυτής, όμως για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η πριγκίπισσα του λαού συχνά εμφανιζόταν με τα ίδια ρούχα τις ημέρες που οι παπαράτσι καραδοκούσαν έξω από το γυμναστήριό της ή το σπίτι της και όπως εξήγησε η γυμνάστριά της, Jenni Rivett, το έκανε ώστε οι φωτογραφίες της να έχουν μικρότερη αξία.

Diana γυμναστήριο

"Θυμάμαι μία από τις στρατηγικές της ήταν πως θα φορούσε το ίδιο Virgin πουλόβερ σε κάθε μάθημα που είχαμε", εξήγησε η Rivett στο επεισόδιο του Yahoo, "The Royal Box". Ήταν εξάλλου γνωστός ο "πόλεμος" που δεχόταν από τους φωτογράφους σε κάθε της έξοδο, γεγονός που ήταν μία καθημερινή δυσκολία, που επηρέαζε σημαντικά την ψυχολογική της υγεία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γιοι της, πρίγκιπες William και Harry έχουν αναφερθεί στο ζήτημα, αφού για τον δεύτερο ένας από τους λόγους της αποχώρησης του από το Παλάτι ήταν η αντιμετώπιση των παπαράτσι απέναντι στη σύζυγό του, Meghan Markle.

Διαβάστε Επίσης