Πρίγκιπας George | Γιατί φόρεσε κοστούμι στο Wimbledon παρά την έντονη ζέστη στο Λονδίνo;

Ο γιος του πρίγκιπα William παραπονέθηκε για τη ζέστη κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας George έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Wimbledon στο πλευρό των γονιών του, Kate Middleton και πρίγκιπα William για να παρακολουθήσει τον τελικό αντρών του πρωταθλήματος.

Ο πρωτότοκος γιος του δούκα και της δούκισσας του Cambridge εμφανίστηκε, όπως είχε κάνει και ο πατέρας του πριν χρόνια, φορώντας ένα navy κοστούμι με γραβάτα, ακολουθώντας το στιλιστικό πρωτόκολλο του Wimbledon.

Σύμφωνα με το dress code, οι άντρες που κάθονται στο royal box, ειδικά στο front row, πρέπει να φορούν κοστούμι και γραβάτα. Ο πρίγκιπας εντούτοις που δεν έχει συνηθίσει να ακολουθεί τους τόσο αυστηρούς στιλιστικούς κανόνες στις δημόσιες εμφανίσεις του, ένιωσε να ζεσταίνεται πολύ και κάποια στιγμή παραπονέθηκε για τη ζέστη ενώ σκούπισε τον ιδρώτα του και από το πρόσωπό του.

Πρίγκιπας George | Γιατί φόρεσε κοστούμι στο Wimbledon παρά την έντονη ζέστη στο Λονδίνo;

Η Kate είχε φροντίσει ώστε ο γιος της να έχει μαζί του νερό και να ενυδατώνεται. Ο George έχει φτάσει στην ηλικία όπου πλέον δεν θεωρείται σωστό να φοράει σορτς και απαιτείται να ακολουθεί το βασιλικό πρωτόκολλο για τους άντρες της βασιλικής οικογένειας, φορώντας δηλαδή κοστούμι με σακάκι.

Αυτή την εποχή στο Λονδίνο έχει αυξημένες θερμοκρασίες και ενώ οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να φορούν καπέλα στο Wimbledon για να μην εμποδίζουν τη θέα στον αγωνιστικό χώρο πολλές ήταν εκείνες που προτίμησαν να βάλουν καπέλο και γυαλιά ηλίου, όπως η πριγκίπισσα Βεατρίκη αλλά και η Kate Middleton που κάποια στιγμή έβαλε ένα καλοκαιρινό καπέλο που ταίριαζε με το κίτρινο φόρεμά της.

Διαβάστε Επίσης