Η απίστευτη φάρσα της Καμίλα στην αδερφή της, Annabel, που παραδέχθηκε μετά από δεκαετίες

Η δούκισσα της Κορνουάλης αποκάλυψε ένα χιουμοριστικό περιστατικό από την παιδική της ηλικία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με αφορμή την ημέρα των 75ων γενεθλίων της Καμίλα, γυρίστηκε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Camilla's Country Life, το οποίο ασχολήθηκε με τη συμμετοχή της στο περιοδικό Country Life, αλλά και για την αγάπη της για την εξοχή. Σε ένα από τα στιγμιότυπα που προβλήθηκαν στο κανάλι ITV, η δούκισσα της Κορνουάλης αφηγήθηκε την ιστορία όπου έκανε μία φάρσα στη μικρότερη αδερφή της, Annabel, κατά την παιδική τους ηλικία, κάτι που της εξομολογήθηκε μετά από αρκετά χρόνια. 

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, η δούκισσα της Κορνουάλης βρέθηκε με την αδερφή της στο Hall Place, το σπίτι των παππούδων τους στο Hampshire, όπου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη. 

Κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος ρώτησε την Annabel σχετικά με τη φάρσα, απευθύνοντας τον λόγο σε εκείνη και θέλοντας να μάθει, αν συζήτησαν ποτέ για το θαμμένο λούτρινο αρκουδάκι. "Συγγνώμη, αυτό ήταν δικό μου. Καμίλα, ο Mark αναφέρθηκε στο αρκουδάκι μου, που το είχες κρύψει. Το παραδέχθηκε έναν μήνα πριν παντρευτώ, πως ήταν εκείνη που το είχε θάψει", είπε χαρακτηριστικά η Annabel.

Ειδικότερα, η Καμίλα είχε θάψει το αρκουδάκι στην έκταση του Hall Place ύστερα από έναν τσακωμό που είχε με την αδερφή της, με σκοπό να την τιμωρήσει. "Η αδερφή μου κι εγώ είχαμε ένα τσακωμό, έτσι το έθαψα. Ήταν αδελφικός ανταγωνισμός", δήλωσε η δούκισσα της Κορνουάλης, επιβεβαιώνοντας πως θάφτηκε κάτω από τις τριανταφυλλιές. 

Στο αν η Annabel έχει συγχωρήσει τη μεγάλη της αδερφή για τη φάρσα, η ίδια αφού γέλασε, δήλωσε: "Βεβαίως και όχι! Όχι, ακόμα με δυσαρεστεί μέχρι σήμερα". 

Διαβάστε Επίσης