Πρίγκιπας Κάρολος | Η αξιολάτρευτη συνήθεια που έχει με τα εγγόνια του

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου παίρνει πολύ στα σοβαρά τον ρόλο του παππού, όταν του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Κάρολος λατρεύει να περνάει χρόνο με τα εγγόνια του, πράγμα που έγινε φανερό κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο όταν πήρε στην αγκαλιά του τον πρίγκιπα Louis, ο οποίος δεν μπορούσε να καθίσει ήσυχος στη θέση του. Παράλληλα, πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση πως ο ευτυχής παππούς γνώρισε από κοντά τη Lilibet, με την οποία επιθυμεί να αποκτήσει μία σχέση.

Διαβάστε Επίσης

Πρόσφατα, μία νέα συνέντευξη της Καμίλα για τα 75α γενέθλιά της αποκάλυψε την αγαπημένη συνήθεια του πρίγκιπα Καρόλου με τα εγγόνια του. Πιο αναλυτικά, στο παρελθόν η δούκισσα της Κορνουάλης είχε δηλώσει πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας λατρεύει να κάθεται το βράδυ με τον George, τη Charlotte και τον Louis και να διαβάζουν Harry Potter. Στο αν εξακολουθεί να το κάνει, η σύζυγός του είπε πως ακόμα πηγαίνει να τους δει την ώρα του ύπνου και διαβάζουν μαζί, αν και το βιβλίο αλλάζει κάθε φορά.

Η δούκισσα της Κορνουάλης είχε εξομολογηθεί πως ο πρίγκιπας Κάρολος κάνει και διάφορες φωνές, ανάλογα με το τι διαβάζουν, κάνοντας ακόμα πιο διασκεδαστική την αγαπημένη τους συνήθεια. 

Πριν από λίγες εβδομάδες είχε γίνει γνωστό πως ο πρίγκιπας Κάρολος επιθυμεί να βελτιώσει τις σχέσεις του με τον μικρότερο γιο του, πρίγκιπα Harry και τη νύφη του, Meghan Markle, ώστε να έχει μία φυσιολογική σχέση με τα άλλα εγγόνια του, ακόμα κι αν τους χωρίζουν μίλια. 

Διαβάστε Επίσης