Καμίλα Πάρκερ | Αποκάλυψε ποια είναι η βασιλική υποχρέωση που την τρομάζει

Η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου θα είναι η επόμενη queen consort της Μεγάλης Βρετανίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Καμίλα Πάρκερ έχει πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης της βασίλισσας Ελισάβετ για να γίνει η επόμενη queen consort της Μεγάλης Βρετανίας στο πλευρό του πρίγκιπα Καρόλου, όμως η ίδια αποκαλύπτει ότι υπάρχει μια βασιλική υποχρέωση που την τρομάζει ιδιαίτερα.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου που κλείνει φέτος τα 75 της χρόνια έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο περιοδικό ‘Australian Women’s Weekly’ και μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή της στο Παλάτι δίπλα στον επόμενο βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και για την καθημερινότητά της ως μελλοντική queen consort.

Διαβάστε Επίσης

"Τρομάζω όταν πρέπει να δώσω ομιλίες" είπε η Καμίλα που σίγουρα έχει δώσει και θα χρειαστεί να δώσει ακόμα περισσότερες ομιλίες στα πλαίσια των καθηκόντων της. Όπως είπε, όμως, έχει πάρει πολύ καλό παράδειγμα από τον πρίγκιπα Φίλιππο που είχε στηρίξει όσο κανείς τόσα χρόνια τη βασίλισσα Ελισάβετ στο έργο της. "Ο δούκας του Εδιμβούργου ήταν πάντα καλός ακροατής" λέει η Καμίλα εξηγώντας πως "ήταν ένα πρότυπο για μένα και ένα πολύ καλό άτομο για να τον συμβουλευτείς γιατί πάντα μου έλεγε ακριβώς τι σκεφτόταν".

Η Καμίλα φωτογραφήθηκε στο εξοχικό της σπίτι για το εξώφυλλο του περιοδικού που μοιράστηκε την ίδια φωτογραφία με το περιοδικό Country Life. Άλλωστε, χρέη φωτογράφου εκτέλεσε η Kate Middleton που έκανε τη λήψη στον κήπο του σπιτιού τους στο Wiltshire.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Καμίλα ζήτησε από το περιοδικό να επιμεληθεί τη φωτογράφιση η Kate που φυσικά δέχτηκε αμέσως. Η αμπιγιέζ της Καμίλα φωτογράφησε την Middleton την ώρα που κρατούσε την κάμερα φορώντας τζιν, ένα ροζ blazer και λευκά sneakers. Η φωτογραφία που επιλέχθηκε δείχνει την Πάρκερ να κάθεται σε ένα παγκάκι κρατώντας ένα καλάθι με λουλούδια.

Διαβάστε Επίσης