Πρίγκιπας George | Ποιο όνομα προτιμούσε να δώσει η Kate Middleton στον πρωτότοκο γιο της

Ποια ήταν τα επικρατέστερα ονόματα όταν οι μέλλοντες γονείς έμαθαν το φύλο του πρώτου τους παιδιού;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας George, ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου μπορεί και να μην έπαιρνε το συγκεκριμένο όνομα, αν η τύχη ευνοούσε την άλλη επιλογή που οι γονείς του είχαν κατά νου.

Διαβάστε Επίσης

Για την ακρίβεια και όπως επιβεβαίωσε η βασιλική αναλύτρια, Katie Nicholl, η Kate Middleton στην αρχή προτιμούσε το όνομα Alexander, χωρίς ακόμα να γνωρίζει το φύλο του μωρού τους, ενώ μία άλλη επιλογή ήταν και το Louis. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, οι αυλικοί επιβεβαίωσαν πως το ζευγάρι δεν είχε μάθει το φύλο του μωρού, καθώς ο William το ήθελε να είναι έκπληξη.

Μόλις, όμως , λύθηκε το μυστήριο σχετικά με το φύλο, οι μέλλοντες γονείς, προκειμένου να αποφασίσουν το όνομα του γιου τους, πήραν τη βοήθεια του σκυλιού τους, Lupo, που έχασαν πριν από λίγα χρόνια. Μάλιστα, το ζευγάρι απέκτησε νέο κατοικίδιο, το οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνισή του σε επίσημη εκδήλωση.

Σε ό,τι αφορά τις επιλογές, το ζευγάρι αποφάσισε να γράψει τα ονόματα σε χαρτάκια, τα οποία έβαλε στο πάτωμα, όπως είχε περιγράψει δημοσίευμα των Times. Τότε ο Lupo πήγε κατευθείαν προς το χαρτάκι που έγραφε το όνομα George, με αποτέλεσμα ο πρωτότοκος γιος τους να ονομαστεί έτσι. Παρόλα αυτά, δεδομένου ότι η δούκισσα του Cambridge λάτρεψε το όνομα, το χρησιμοποίησε ως μεσαίο όνομα του George, ενώ το Louis όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, το έδωσε στον δεύτερο γιο της.

Όσο για την επιλογή του ονόματος της πριγκίπισσας Charlotte, πρέπει να σημειωθεί πως και το Diana ήταν στα επικρατέστερα. Επειδή, όμως, οι γονείς της δεν ήθελαν να έχει ένα τόσο "βαρύ" όνομα, το οποίο θα την επισκίαζε, προτίμησαν να το χρησιμοποιήσουν ως μεσαίο, όπως έκαναν και ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, που ονόμασαν την κόρη τους, Lilibet Diana.

Διαβάστε Επίσης