Η Alicia Vikander ταυτίστηκε περισσότερο με έναν από τους ρόλους της όταν είχε μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς μία ταινία της απέκτησε άλλο νόημα μετά τη δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Alicia Vikander και ο Michael Fassbender καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί υπό άκρα μυστικότητα το 2021, ωστόσο κατά τη διάρκεια της πανδημίας η ίδια βίωσε μία αποβολή, που της άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τα πράγματα.

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός ταυτίστηκε περισσότερο με έναν χαρακτήρα που είχε υποδυθεί το 2016 στην ταινία "The Light Between Oceans", όπου γνώρισε και τον σύζυγό της. Εκεί η Vikander ενσάρκωσε μία γυναίκα, η οποία είχε χάσει δύο παιδιά, επομένως όταν και η ίδια αναγκάστηκε να περάσει κάτι παρόμοιο, είδε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. "Η εμπειρία ήταν τόσο ακραία και επώδυνη να την περάσει κανείς και φυσικά με έκανε να θυμηθώ εκείνη την ταινία. Αυτή η ταινία έχει άλλο νόημα τώρα", εξήγησε η ηθοποιός στους Sunday Times. 

Παράλληλα και στη νέα της σειρά, Irma Vep, που είναι ένα remake της ομώνυμης ταινίας του 1996, ο χαρακτήρας της, μέσω του οποίου υποδύεται μία ποπ σταρ, βιώνει αποβολή, τη στιγμή που της λένε πως πρέπει να τραγουδήσει την ίδια νύχτα.

"Μερικές φορές περνάς πράγματα που είναι σκληρά στη ζωή και αν έχεις μια δουλειά γραφείου, μπορείς να απομακρυνθείς για λίγο. Όμως υπάρχουν στιγμές που εγώ ή οι συνάδελφοί μου έχουν περάσει κάτι και δεν μπορώ να καταλάβω πώς προχώρησαν στο κόκκινο χαλί μετά. Το να συναντηθείς με ανθρώπους που σε ρωτάνε τι κάνεις. Δεδομένου του τι έχουν περάσει, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να βγουν από το σπίτι τους", ανέφερε στη συνέντευξή της.

Διαβάστε Επίσης