Η Cher αποκάλυψε τη δυσάρεστη εμπειρία των 3 αποβολών της σε ηλικία 18 ετών

Η καλλιτέχνις μοιράστηκε την ιστορία της ύστερα από την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για τις αμβλώσεις.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν και δεν είχε σκοπό να αναφερθεί ποτέ στις 3 αποβολές που της συνέβησαν σε μικρή ηλικία, η Cher δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου σχετικά με την απαγόρευση των αμβλώσεων σε ορισμένες πολιτείες της Αμερικής, με αποτέλεσμα να μοιραστεί αυτή την ιστορία από το παρελθόν.

Διαβάστε Επίσης

"Όταν ήμουν μικρή, είχα 3 αποβολές. Την πρώτη στα 18. Ήμουν μόνη στο σπίτι μας. Ο Sonny (ο πρώτος της σύζυγος) μπήκε στο σπίτι και εγώ έκλαιγα και χτυπιόμουν στο πάτωμα. Όταν έφτασα στον γιατρό ούρλιαζα από τον πόνο. Δεν μπορούσα να σταματήσω ακόμα και στο ασανσέρ. Ο γιατρός με έστειλε κατευθείαν στο νοσοκομείο και στο χειρουργείο. Τι θα συνέβαινε σήμερα;", αναρωτήθηκε η διάσημη καλλιτέχνις στο Twitter.

Όταν ένας φαν τής απάντησε πως δεν είχε ιδέα για την ιστορία της, η τραγουδίστρια απάντησε πως δεν πίστευε ποτέ πως θα χρειαζόταν να το μοιραστεί. "Μητέρες, αδερφές, θείες, ξαδέρφες, κολλητές... Καμία γυναίκα δεν είναι ασφαλής στην Αμερική. Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα είναι ασφαλής", πρόσθεσε.

Η Cher κατάφερε εν τέλει να γίνει μαμά, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί στα 22 της, τον trans γιο της, Chaz Bono και λίγα χρόνια αργότερα τον Elijah Blue Allman από τον δεύτερο σύζυγό της, Gregg Allman. Στο παρελθόν, η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί στις δυσκολίες της και στο γεγονός πως μια αποβολή μπορεί να συμβεί ξαφνικά. 

Διαβάστε Επίσης