Η βασίλισσα Letizia θα ξεπεράσει την Kate Middleton - Το φόρεμα που δανείστηκε από την ντουλάπα της κόρης της

Ίσως τελικά τής ανήκει δικαιωματικά ο τίτλος της "βασίλισσας της ανακύκλωσης".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης έχουν βρει την καλύτερη συνταγή να ανακυκλώνουν παλιά τους outfits ή ακόμα να δανείζονται από παλιές γκαρνταρόμπες άλλων μελών. Πρώτη και καλύτερη, η βασίλισσα Ελισάβετ ανακυκλώνει εμφανίσεις της, με σκοπό να μην επιβαρύνει τη βιομηχανία της μόδας, το οποίο παράδειγμά της ακολουθεί πιστά η Kate Middleton. Ωστόσο, ο τίτλος της "βασίλισσας της ανακύκλωσης" στο θέμα της μόδας τελικά ανήκει δικαιωματικά στη βασίλισσα Letizia της Ισπανίας.

Διαβάστε Επίσης

Πρόσφατα, η σύζυγος του βασιλιά Felipe επισκέφθηκε τα κεντρικά της ισπανικής επιτροπής της UNICEF, φορώντας ένα καλοκαιρινό φόρεμα-πουκάμισο και ένα ζευγάρι εσπραντρίγιες. Πέρα από το γεγονός πως το φόρεμά της, κόστιζε μόνο 40 ευρώ, εκείνο που έκανε την εμφάνισή της να ξεχωρίσει ήταν ότι το συγκεκριμένο outfit δεν το βλέπαμε πρώτη φορά.

Letizia

Και όχι δεν είναι ότι η βασίλισσα Letizia το είχε βάλει σε παλαιότερη εκδήλωση, αλλά η πρώην Ισπανίδα δημοσιογράφος μάλλον έκανε μία επιδρομή στη ντουλάπα της 16χρονης κόρης της, Leonor. Ειδικότερα, το συγκεκριμένο φόρεμα, το οποίο ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν είναι ένα ή αν το αγόρασε και η Letizia, η διάδοχος του ισπανικού θρόνου το είχε φορέσει σε μία οικογενειακή έξοδο στο  Teatros de El Canal πριν από περίπου έναν μήνα.

Leonor

Η 16χρονη Leonor, που φέτος έφυγε για σπουδές στην Αγγλία, είχε συνδυάσει επίσης το φόρεμα με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες, ωστόσο σε αντίθεση με τη μητέρα της που δεν κράτησε κάποια τσάντα, η ίδια είχε ολοκληρώσει το λουκ της με μία cross-body.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα Letizia φόρεσε ένα κομμάτι που άνηκε σε άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Τον περασμένο χρόνο, η σύζυγος του βασιλιά Felipe είχε επιλέξει ένα φλοράλ φόρεμα, το οποίο ανήκε στην πεθερά της, βασίλισσα Σοφία, που είχε φορέσει πρώτη πριν από 41 χρόνια.

Ωστόσο, το ίδιο έκανε και φέτος όταν μεταποίησε ένα παλιό Valentino φόρεμα της βασίλισσας Σοφίας, το οποίο η τελευταία είχε φορέσει το 1977 σε επίσκεψή της στη Γερμανία.

Διαβάστε Επίσης