Jennifer Aniston | Οι φίλοι με τους οποίους επιλέγει να περνάει τις διακοπές της

Η διάσημη ηθοποιός μόλις επέστρεψε από τις Μπαχάμες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Aniston δεν χρειάζεται να περιμένει τον Αύγουστο για να πάει διακοπές. Έχει δηλώσει, μάλιστα, ότι είναι φαν των ζεστών κι αμμουδερών προορισμών, ανάμεσα στους οποίους το Μεξικό, κι όταν της δίνεται η ευκαιρία μπαίνει στο αεροπλάνο αναζητώντας χαλάρωση και ηρεμία σ' αυτούς. Αυτό που μέσα στα χρόνια, ωστόσο, μοιάζει να παραμένει σταθερό είναι τα πρόσωπα με τα οποία επιλέγει να περνάει τις διακοπές της και πρόσφατες φωτογραφίες που τη δείχνουν να αποβιβάζεται στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με την επί σειρά ετών παρέα της υπενθυμίζουν ποιοι είναι αυτοί. 

Η Aniston, λοιπόν, ταξίδεψε στις Μπαχάμες παρέα με τους επιστήθιους φίλους της Jason Bateman και Jimmy Kimmel και τις οικογένειές τους. Στην παρέα τους ήταν και ο κωμικός Sean Hayes

Jennifer Aniston | Οι φίλοι με τους οποίους επιλέγει να περνάει τις διακοπές της
H Jennifer Aniston με τον Jason Bateman

Η Aniston και ο Bateman είναι φίλοι από την εποχή που ήταν 20 χρονών, έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες και περνάνε μαζί διακοπές, γιορτές και Σαββατοκύριακα. Η ηθοποιός, μάλιστα, κάνει διακοπές και με τη γυναίκα του Bateman, την Amanda Anka. Ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel είναι επίσης στενός φίλος με την Aniston εδώ και πολλά χρόνια, έχει φιλοξενηθεί πολλές φορές στο talk show του και ο ίδιος και η σύζυγός του Molly McNearney έχουν περάσει πολλές γιορτές στο σπίτι της ηθοποιού. Μάλιστα, μοιράζονται κι άλλες κοινές φιλίες όπως με τους Adam Sandler, Ellen Degeneres και Courteney Cox. 

Jennifer Aniston Jimmy Kimmel
H Jennifer Aniston στην εκπομπή του Jimmy Kimmel

Η Cox, με την οποία η Jennifer Aniston γνωρίστηκε όταν πρωταγωνιστούσαν στα "Φιλαράκια", είναι η πιο στενή φίλη της σταρ, και επίσης έχουν περάσει πολλές διακοπές μαζί. 

Jennifer Aniston Courteney Cox
H Jennifer Aniston σε διακοπές με την κολλητή Courteney Cox στο Μεξικό

Από τις πρόσφατες διακοπές στις Μπαχάμες, η Aniston ανέβασε μία φωτογραφία από την παραλία.