Βασίλισσα Ελισάβετ | Οι βοηθοί της αποκαλύπτουν γιατί η μέρα του γάμου του William και της Kate ήταν πραγματική γιορτή για εκείνη

Η Βρετανίδα μονάρχης ήταν εξαιρετικά πανευτυχής εκείνη την ημέρα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν πολύ ευτυχισμένη την μέρα του γάμου του εγγονού της, πρίγκιπα William, και της Kate Middleton, όμως, σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις, η χαρά της δεν αφορούσε μόνο το ευχάριστο γεγονός.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις των βοηθών της στο Παλάτι, ο γάμος του διαδόχου του θρόνου ήταν μια γιορτή για την Ελισάβετ, αφού γνώριζε ότι με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η σειρά διαδοχής του θρόνου, ειδικά μετά τους πολυτάραχους γάμους των παιδιών της.

Η βασίλισσα, βέβαια, έβλεπε στην Kate και μια μελλοντική βασίλισσα, αφού από νωρίς κατάλαβε ότι μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικά. "Το να ακούς από τη βασίλισσα ότι κάνεις καλή δουλειά και να έχεις και στήριξη από τον σύζυγό σου σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση”, είπε στο People ένας εργαζόμενος στο Παλάτι για την Middleton.

Η Kate και η βασίλισσα μπορεί να έχουν 56 χρόνια διαφορά, όμως και οι δύο χαρακτηρίζονται από διακριτικότητα, αφοσίωση και στωικότητα. Οι δύο γυναίκες έχουν επιλέξει να παραμένουν ουδέτερες, να μην εκφράζουν πολιτικές απόψεις και να δείχνουν εξαιρετική πίστη στο στέμμα και στις παραδόσεις της μοναρχίας.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους στο Παλάτι, η Kate αναμένεται να σταθεί στο πλευρό του William όταν θα στεφθεί βασιλιάς και μαζί να δυναμώσουν τη μοναρχία με ένα πιο σύγχρονο τρόπο και τιμώντας πάντα τις παραδόσεις. Εξάλλου, όπως είχε αναφέρει κι η βιογράφος της Ελισάβετ, Sally Bedell Smith. "η Kate έμαθε παρατηρώντας. Ξέρει τι έχει απήχηση και έχει απορροφήσει πολλά από τη βασίλισσα”.

Διαβάστε Επίσης