X

Kate Middleton | Η προετοιμασία που κάνει πριν από κάθε επίσημη εμφάνισή της

Η δούκισσα του Cambridge είναι μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα.

Η Kate Middleton είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας εδώ και 11 χρόνια και πριν από αυτό δεν ανήκε σε μια αριστοκρατική οικογένεια, απλά σε μια πλούσια οικογένεια. Αυτό σημαίνει, ότι τα τελευταία χρόνια είχε πολλά να μάθει για τις royal ετικέτες αλλά και τον διαφορετικό τρόπο ζωής.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η δούκισσα του Cambridge έμαθε πολύ γρήγορα πως να ανταπεξέρχεται στις επίσημες εμφανίσεις της σύμφωνα με το πρωτόκολλο ενώ για πολλά χρόνια παρακολουθούσε τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Διαβάστε Επίσης

"Η Kate όπως και η βασίλισσα μπορεί να κάνει κάθε άνθρωπο να νιώσει ότι τον βλέπουν αυτά τα τρία δευτερόλεπτα που τους μιλά" λέει στο People η ιστορικός Amanda Foreman και συγγραφέας του ‘Queen Victoria's Buckingham Palace’, γιατί –όπως τονίζει- "προβάλλει οικειότητα και το κάνει οικείο, κάτι που είναι υπέροχο, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Έχει να κάνει με εκπαίδευση αλλά και με πηγαίο ταλέντο".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Kate "πάντα προετοιμάζεται πριν τις επισκέψεις της, δεν πηγαίνει απλά με τον σταυρό στο χέρι. Έχει διαβάσει τα χαρτιά και προσπαθεί. Είναι μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα", προσθέτοντας ότι πάντα φροντίζει να ενημερώνεται για τα projects και τις πρωτοβουλίες των οργανισμών που εκπροσωπεί και στηρίζει.

Διαβάστε Επίσης