Η εμφάνιση της Jill Biden με ριγέ φόρεμα και εσπαντρίγιες

Η Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. σε μία αλάνθαστη καλοκαιρινή εμφάνιση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jill Biden έχει κάνει σαφές από την πρώτη στιγμή που πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου στο πλευρό του συζύγου της, Joe Biden, ότι δεν θέλει να απασχολεί τα μίντια με τις στιλιστικές της επιλογές. Όχι στο βαθμό τουλάχιστον που μπορεί το στιλ της να επισκιάζει το ουσιαστικό έργο της κυβέρνησης του άντρας της αλλά και τις δικές της πρωτοβουλίες και δράσεις ως Πρώτη Κυρία. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φροντίζει να παραμένει κομψή και να προωθεί με το ντύσιμό της τα αμερικανικά brands και του σχεδιαστές. 

Η Jill και ο Joe Biden πέρασαν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στην προσωπική τους κατοικία στο Delaware και επιστρέφοντας στον Λευκό Οίκου, η Πρώτη Κυρία εμφανίστηκε μ' ένα καλοκαιρινό σύνολο που συνδυάζει τα σωστά κομμάτια για μία χαλαρή και κομψή εμφάνιση για την εποχή. Η Biden φόρεσε ένα ριγέ shirtdress σε λευκό και nany blue, από το brand Ralph Lauren, το οποίο συνδύασε μ' ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες σε navy blue από το δημοφιλές ισπανικό brand Castañer.

Οι εσπαντρίγιες είναι ένα ζευγάρι παπούτσια που η Jill Biden επιλέγει συχνά για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις, και μάλιστα στο πρόσφατο ταξίδι του ζευγαριού στη Μαδρίτη της Ισπανίας, τον Ιούνιο με αφορμή τη σύσκεψη του NATO, δεν τις αποχωρίστηκε στιγμή στις εμφανίσεις της, ακόμα και στη συνάντησή της με τη Βασίλισσα Letizia, τη royal που φημίζεται για την αγάπη της στις εσπαντρίγιες. 

Όσο για το shirtdress, και μάλιστα τη sailor εκδοχή του με ρίγες, αποτελεί μια διαχρονικά κομψή επιλογή για εμφανίσεις που συνδυάζουν άνεση και στιλ, και κολακεύουν κάθε γυναίκα σε κάθε ηλικία. 

Η εμφάνιση της Jill Biden με ριγέ φόρεμα και εσπαντρίγιες