Πρίγκιπας Frederik – Πριγκίπισσα Mary της Δανίας | Η νέα ανακοίνωση μετά το σκάνδαλο bullying στο σχολείο όπου φοιτούσε ο γιος τους

Μετά το σκάνδαλο, ο μεγαλύτερος γιος τους έφυγε από το σχολείο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Frederik της Δανίας και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Mary, ανακοίνωσαν ότι ο μεγαλύτερος γιος του θα φύγει από το σχολείο Herlufsholm μετά το σκάνδαλο bullying και σεξουαλικών κακοποιήσεων που ξέσπασε.

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση του πριγκιπικού ζεύγους, ο πρίγκιπας Christian θα ξεκινήσει τη νέα σχολική χρονιά να πηγαίνει στο γυμνάσιο Ordrup. Ο νεαρός πρίγκιπας δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με τις καταγγελίες που έγιναν για το σχολείο, όμως το Παλάτι σοκαρίστηκε από τις αποκαλύψεις.

Ο 54χρονος πρίγκιπας και η 50χρονη πριγκίπισσα αποκάλυψαν ότι η αλλαγή σχολείου για τον γιο τους ήταν μια δύσκολη απόφαση για την οικογένειά τους ενώ τόνισαν ότι συζήτησαν με τα παιδιά τους για το τι θέλουν κι εκείνα. "Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εμείς μαζί με τα παιδιά μας, θα πάρουμε μια απόφαση για την επιλογή σχολείου. Με τη σκέψη στους πολλούς μαθητές που θα συνεχίσουν στο Herlufsholm, ελπίζουμε ότι το σχολείο θα έχει πλέον την ηρεμία να εξασφαλίσει ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές ώστε να δημιουργηθεί μια κουλτούρα όπου όλοι νιώθουν ασφαλείς και μπορούν να εξελιχθούν", δήλωσαμ.

Το ζευγάρι αποφάσισε ότι και η 15χρονη κόρη τους, πριγκίπισσα Isabella, που σκόπευε να φοιτήσει στο ίδιο σχολείο με τον αδελφό της, τελικά θα πάει σε διαφορετικό σχολείο, επιλέγοντας το γυμνάσιο Jespersen’s στην Κοπεγχάγη.

Διαβάστε Επίσης