Rupert Murdoch - Jerry Hall | Πώς θα μοιραστεί η αμύθητη περιουσία του δισεκατομμυριούχου μετά το διαζύγιο;

Ποιος θα πάρει τι;

HARPER'S BAZAAR TEAM

O Rupert Murdoch και η Jerry Hall οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους και φαίνεται ότι το ζευγάρι με ιδιωτικό συμφωνητικό καθόρισε και τις οικονομικές εκκρεμότητες μεταξύ τους μετά το διαζύγιο. Ο δισεκατομμυριούχος, εξάλλου, έχει μια αμύθητη περιουσία αλλά και κληρονόμους, οι οποίοι σύμφωνα με φήμες ήταν εκείνοι που έπαιξαν ρόλο και στον χωρισμό του πατέρα τους με το πρώην μοντέλο.

Μετά το διαζύγιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 66χρονη Hall θα πάρει 430 εκατομμύρια δολάρια και δύο σπίτια, αν και πηγές αναφέρουν ότι η πλευρά του Murdoch δηλώνει ότι θα πάρει μόλις 90 εκατομμύρια. Η Hall θα πάρει, επίσης, ένα σπίτι αξίας 19 εκατομμυρίων στο Henely κι ένα σπίτι στη Γαλλία.

Τα παιδιά του Murdoch, η 64χρονη Prudence, η 53χρονη Elisabeth, o 50χρονος Lachlan, o 49χρονος James αλλά και οι δύο κόρες του από τον τρίτο του γάμου, ηλικίας 21 ετων και 19 ετών, σίγουρα θα είναι ενθουσιασμένα που η Hall δεν θα πάρει-όπως ήθελε- το ράντσο του πατέρα τους στη Montana, που αξίζει 281 εκατομμύρια δολάρια, αλλά και τις οικογενειακές ιδιοκτησίες στο Bel Air.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Lachlan βοήθησε τον πατέρα του με το τέταρτο διαζύγιό του προσλαμβάνοντας τον Robert S.Cohen, τον δικηγόρο της Melinda Gates, για να εξασφαλίσει ότι δεν θα "χάσει" περισσότερο από όσα πρέπει με το διαζύγιο. Το πρώην ζευγάρι είχε κάνει, εξάλλου, προγαμιαίο συμφωνητικό και φαίνεται ότι οι λεπτομέρειες του διαζυγίου δεν θα ξεφύγουν από αυτό.

Διαβάστε Επίσης