Salma Hayek | Η 55χρονη σταρ ποζάρει με μπικίνι στις διακοπές της, έχοντας το πιο κουλ summer style

Η ηθοποιός απολαμβάνει τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές ημέρες πριν επιστρέψει στις υποχρεώσεις της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram επιβεβαιώνει ένα πράγμα. Η Salma Hayek είναι η χαρά της ζωής και πολύ θα θέλαμε να είμαστε μέλος της παρέας της. Η 55χρονη ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της παρέα με την οικογένειά της, αναρτώντας φωτογραφίες από το δικό της καλοκαίρι.

Η πιο πρόσφατη ανάρτησή της απέδειξε πως είναι έτοιμη για τη νέα βδομάδα ποζάροντας μπροστά από μία εξωτική παραλία και φορώντας το μαγιό της. Η Hayek στα 55 της διατηρεί μία αψεγάδιαστη σιλουέτα, που ανέδειξε το μαύρο μπικίνι το οποίο επέλεξε να φορέσει. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το στιλ της με ένα μαύρο ψάθινο καπέλο, γυαλιά ηλίου και ένα καλοκαιρινό πανωφόρι για την παραλία. 

Πριν από λίγες ημέρες, η Hayek ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία που τη δείχνει ανέμελη να απολαμβάνει την Κυριακή της, φορώντας αυτή τη φορά ένα μαγιό σε φούξια απόχρωση και χωρίς να έχει ίχνος μακιγιάζ. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός δεν διστάζει να δείξει το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ, αφού είναι λάτρις της φυσικής ομορφιάς.

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Hayek με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα και για να γιορτάσει τον σύζυγό της, είχε αναρτήσει μία φωτογραφία από τις διακοπές τους, όπου πόζαραν μαζί τα παιδιά του Francois-Henri Pinault, ανάμεσα στα οποία ήταν και η κόρη της ηθοποιού που έχει αποκτήσει με τον δισεκατομμυριούχο, Valentina. 

Διαβάστε Επίσης