Βασίλισσα Ράνια | Θα γίνει η μέλλουσα νύφη της, η Kate Middleton της Ιορδανίας;

Οι επίσημες φωτογραφίες του αρραβώνα της Rajwa al-Saif και του πρίγκιπα Hussein μάς θύμισαν πολύ εκείνες της Kate Middleton και του πρίγκιπα William.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όλες οι νύφες βασιλικών οικογενειών κάποια στιγμή στη ζωή τους ονειρεύτηκαν να αποκτήσουν την τύχη πριγκιπισσών των παραμυθιών που άκουγαν μικρές πριν κοιμηθούν. Και όταν αυτό το "όνειρο" έγινε πραγματικότητα, το πρότυπο-πριγκίπισσα έλαβε πρόσωπο και απέκτησε εκείνο της Kate Middleton. 

Διαβάστε Επίσης

Πολλές royals του παγκόσμιου χάρτη έχουν αποδείξει με τις στιλιστικές τους επιλογές πως πολύ θα ήθελαν να μοιάσουν στη μέλλουσα βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, πράγμα που για ακόμη μία φορά έγινε φανερό από τις πρόσφατες φωτογραφίες του αρραβώνα του γιου της βασίλισσας Ράνιας, πρίγκιπα Hussein με τη Rajwa al-Saif.

Η βασίλισσα της Ιορδανίας καλωσόρισε τη νέα της "κόρη", δηλώνοντας ενθουσιασμένη για το νέο βήμα στη ζωή του ζευγαριού, γεγονός που έδειξε πως ο γάμος αυτός έχει την πλήρη υποστήριξη της Ράνιας. 

Όπως όλα δείχνουν, η νέα πριγκίπισσα της Ιορδανίας έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την τακτική της Kate Middleton, όπως αποδείχθηκε από το επίσημο πορτρέτο του ζευγαριού για τον αρραβώνα τους.

Πιο αναλυτικά, η Rajwa al-Saif επέλεξε για την επίσημη φωτογραφία ένα μπλε φόρεμα του Έλληνα σχεδιαστή Christos Costarellos, που θύμιζε πολύ εκείνο που είχε φορέσει η δούκισσα του Cambridge κατά τη συνέντευξη Τύπου σχετικά με τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα William πριν από μία δεκαετία και κάτι. 

Kate Middleton - wlliam αρραβώνας

Παράλληλα, η μέλλουσα royal νύφη της Ιορδανίας χρησιμοποίησε μία ακόμη σελίδα από το textbook της Middleton, φορώντας ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, τα οποία ανήκουν στη συλλογή της βασίλισσας Ράνιας. Είναι μία συνήθεια της δούκισσας του Cambridge, το να δανείζεται κοσμήματα από τη συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ ή της πριγκίπισσας Diana για συναισθηματικούς σκοπούς.

Διαβάστε Επίσης