Η περιουσία της Pippa Middleton ξεπερνά εκείνη πολλών άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας

Η αδερφή της Kate Middleton μπορεί να μην ανήκει στη βασιλική οικογένεια, ωστόσο η οικονομική της κατάσταση μπορεί να υποστηρίξει τη ζωή των royals.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Pippa Middleton μπορεί να μην προορίζεται για βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως η αδερφή της, Kate Middleton, αυτό όμως δεν την εμποδίζει να απολαμβάνει τα προνόμια ενός royal, δεδομένου ότι η συγγραφέας και πρόσφατα μαμά 3 παιδιών έχει αποκτήσει μία μεγάλη περιουσία που ξεπερνά εκείνη άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας. 

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, η Middleton πολύ πριν παντρευτεί, δούλευε στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και της διοργάνωσης events που της χάρισε τα φόντα για να γράψει το πρώτο της βιβλίο για τη διοργάνωση πάρτι και άλλων εκδηλώσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκδοτικός οίκος Penguin Books της πρόσφερε 400.000 λίρες ως προκαταβολή για το "Celebrate" του 2012, ένα πολύ καλό ποσό, αν μας ρωτάτε. Αυτό σημαίνει πως η Pippa Middleton κατάφερε αβίαστα να γίνει εκατομμυριούχος με το δεύτερο βιβλίο της που εκδόθηκε το 2016, για το οποίο ωστόσο δεν γνωρίζουμε την αμοιβή της, όμως μπορούμε να υποθέσουμε πως το ποσό θα ξεπερνούσε εκείνο της πρώτης της απόπειρας. Από την άλλη, έχει δουλέψει και στην επιτυχημένη επιχείρηση εκατομμυρίων των γονιών της, Party Pieces, που το 2013 φημολογείται πως τα έσοδά της υπολογίζονταν γύρω στα 30 εκατομμύρια λίρες, συνεχίζοντας να πηγαίνει το ίδιο καλά μέχρι σήμερα. 

Πέρα όμως από την προσωπική της περιουσία, η Middleton οφείλει την εύπορη ζωή της και στον σύζυγό της, James Matthews, ο οποίος θεωρείται ένας από τους ευκατάστατους Βρετανούς της υψηλής κοινωνίας. Πρώην οδηγός αυτοκινήτων ταχύτητας και με αντικείμενο τα χρηματοοικονομικά, η οικονομική του κατάσταση αναμφίβολα ξεφεύγει του μέσου όρου. Πιο αναλυτικά, ο Matthews έχει τον τίτλο του CEO της εταιρείας Eden Rock Capital Management που του έχει χαρίσει ουκ ολίγα έσοδα. Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, David Friedman, οι μετοχές του Matthews στην εταιρεία του τα τελευταία 16 χρόνια τον έχουν μετατρέψει σε ντεμί- δισεκατομμυριούχο ή πολύ κοντά στο να μπει στο εκλεκτό κλαμπ.

Αλλά και ο Matthews από την οικογένειά του έχει μία αμύθητη περιουσία, αφού ο πατέρας του David Matthews, έχει τον ευγενικό τίτλο του Laird of Glen Affric στη Σκωτία (χάρη στην ιδιοκτησία μίας τεράστιας έκτασης), που στο μέλλον θα αποκτήσει ο σύζυγος της Middleton. Παράλληλα, η οικογένειά του είναι ιδιοκτήτρια του πολυτελούς ξενοδοχείου Eden Rock στα St. Barths που επισκέπτονται πολλοί διάσημοι, ενώ έχουν στην κατοχή τους μία έπαυλη του 18ου αιώνα στο Nottinghamshire. Τέλος, πριν από λίγο καιρό η Middleton και ο Matthews αποφάσισαν να πουλήσουν το σπίτι τους στο Λονδίνο για 22,5 εκατομμύρια λίρες, ανταλλάσσοντάς το για μία έπαυλη με 30 δωμάτια στο Berkshire, όπου και μετακόμισαν για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Συνεπώς, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth και όλα τα στοιχεία που προαναφέρθηκαν, η προσωπική περιουσία της Pippa Middleton ανέρχεται γύρω στα 50 εκατομμύρια δολάρια, τη στιγμή που η περιουσία της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ, Zara Phillips, ισούται με 20 εκατομμύρια, της πριγκίπισσας Άννας είναι 30 εκατομμύρια αλλά και του μικρότερου αδερφού της, πρίγκιπα Edward που κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια δολάρια. 

Διαβάστε Επίσης