Η Serena Williams δημοσίευσε μία σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με την Meghan Markle

Οι δυο τους είναι πολύ καλές φίλες εδώ και χρόνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στο πρώτο επεισόδιο του podcast της, "Archetypes", η Meghan Markle κάνει μία συζήτηση με τη διάσημη τενίστρια Serena Williams για τα στερεότυπα που μέχρι σήμερα κυνηγούν όλες τις γυναίκες. 

Διαβάστε Επίσης

Λίγο μετά την κυκλοφορία του σχεδόν ωριαίου επεισοδίου, η Serena μοιράστηκε έναν σύνδεσμο προς αυτό στα stories της και αργότερα μέσα στην ημέρα, δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της μαζί με την κόρη της, Alexis Olympia, και τη δούκισσα.

"Μου άρεσε που μίλησα για τόσα πολλά σημαντικά θέματα με την αγαπημένη μου φίλη Meghan ως η πρώτη της καλεσμένη στο #archetypes για το @spotify! Τώρα κυκλοφόρησε και αξίζει να το ακούσετε, ειδικά αν είστε φιλόδοξοι", έγραψε στη λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας.

Οι θαυμαστές της αναγνώρισαν τη μέρα που τραβήχτηκε η εν λόγω φωτογραφία. Πρόκειται για τη μέρα που διεξήχθη ο τελικός γυναικών του Πρωταθλήματος τένις Open US. Τότε, η Meghan και ο Harry ζούσαν ακόμα στο Λονδίνο και η 41χρονη δούκισσα είχε πετάξει μέχρι τη Νέα Υόρκη ειδικά για να υποστηρίξει την καλή της φίλη, καθώς έπαιζε με την Καναδή Bianca Andreescu.

Διαβάστε Επίσης