Μία νέα τραγωδία στο Παλάτι | Αυτοκτόνησε ο ξάδερφος της Καμίλα Πάρκερ

Ο Charles Villiers βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, με όλα τα στοιχεία να οδηγούν τις Αρχές στην αυτοχειρία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένας μακρινός ξάδερφος της Καμίλα Πάρκερ βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο πριν από λίγες ώρες. Ο λόγος για τον Charles Villiers, ο οποίος είχε γίνει γνωστός μέσα από τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Emma Villiers, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει διευθετηθεί. 

Όπως μαρτυρούν τα στοιχεία, ο θάνατός του προς το παρόν εξετάζεται ως αυτοκτονία, μέχρι την ιατροδικαστική γνωμάτευση που θα διαλευκάνει την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα ξένα Μέσα, ο Villiers μόλις είχε κηρύξει πτώχευση και τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στο γιοτ ενός φίλου του για διακοπές στα ελληνικά νησιά. 

Ωστόσο, η ψυχολογική κατάσταση του Villiers ανησύχησε τον φίλο του, ο οποίος κανόνισε να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να επισκεφθεί μία κλινική. Και ενώ τα πράγματα φαίνονταν πως πηγαίνουν βάσει σχεδίου, εν τέλει ο ξάδερφος της δούκισσας της Κορνουάλης έκανε μία παράκαμψη, σταματώντας στο ξενοδοχείο Durrants στο Λονδίνο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Πέρα από τη συγγενική του σχέση με τη σύζυγο του πρίγκιπα Καρόλου, το όνομά του Villiers είχε γίνει γνωστό στα Μέσα εξαιτίας της διαδικασίας του διαζυγίου με τη σύζυγό του. Πιο αναλυτικά, το ζευγάρι χώρισε το 2012 και έκανε επίσημα αίτηση διαζυγίου το 2014. Ωστόσο, η υπόθεση δεν έληξε τόσο απλά, αφού συγκαταλέγεται στα διαζύγια με τη μεγαλύτερη διάρκεια στην ιστορία, το οποίο μέχρι την ώρα θανάτου του Villiers δεν είχε διευθετηθεί.

Διαβάστε Επίσης