Πρίγκιπας Κάρολος | Ο αποτυχημένος γάμος του με την πριγκίπισσα Diana θα τον στοιχειώνει για πάντα

Όσα δήλωσε ο βιογράφος της πριγκίπισσας του λαού, 25 χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο πρίγκιπας Κάρολος θα συνδέεται πάντα στην ιστορία με τον αποτυχημένο γάμο του με την πριγκίπισσα Diana. Μπορεί οι οιωνοί να ήταν οι καλύτεροι για αυτό το ζευγάρι, το θλιβερό τέλος, όμως, πριν τον θάνατο της πριγκίπισσας του λαού τούς διέψευσε.

Διαβάστε Επίσης

Τι κι αν ο πρίγκιπας Κάρολος προχώρησε τη ζωή του και παντρεύτηκε το 2005 την Καμίλα, 25 χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα στο Παρίσι, ακόμα βασανίζεται εξαιτίας του τέλους του πρώτου του γάμου. 

"Η τραγωδία του είναι ότι οτιδήποτε κι αν κάνει, ό,τι κι αν πει, όπως και να συμπεριφερθεί, θα τον θυμούνται για ένα πράγμα: το γεγονός πως ο παραμυθένιος γάμος του τελείωσε. Όπως ακριβώς ο Ερρίκος Η' έμεινε στην ιστορία για τις 6 συζύγους του, τον πρίγκιπα Κάρολο θα τον θυμούνται για την πρώτη του σύζυγο. Θα τον στοιχειώνει για πάντα. Η ζωή του έχει καθοριστεί από τον γάμο του", δήλωσε ο Andrew Morton, ο βιογράφος της πριγκίπισσας Diana.

Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν αναφέρεται ποτέ δημόσια στην πριγκίπισσα του λαού, φυσικά είχε συνεργαστεί με την αστυνομία στην έρευνα που είχε γίνει 8 χρόνια μετά τον θάνατο της πρώην συζύγου του, όταν ένα σημείωμα της Diana είχε βγει στην επιφάνεια. 

Πιο αναλυτικά, μία σημείωση της πριγκίπισσας του λαού έγραφε: "Ο σύζυγός μου σχεδιάζει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο, να μη δουλεύουν τα φρένα και να χτυπήσω σοβαρά στο κεφάλι". Όπως είχε δηλώσει ο διοικητής της αστυνομίας, δεν υπήρχαν άλλα στοιχεία να ενοχοποιούν τον πρίγκιπα Κάρολο και να υποστηρίζουν το συγκεκριμένο σενάριο, παρά κάποιες εικασίες της Diana σε ένα κομμάτι χαρτί. 

Διαβάστε Επίσης