Ο Simon Porte Jacquemus παντρεύτηκε τον Marco Maestri σε μία ρομαντική τελετή στη Νότια Γαλλία

Οι A-list καλεσμένοι που παραβρέθηκαν στον γάμο του διάσημου σχεδιαστή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Διάσημοι καλεσμένοι ντυμένοι στα λευκά ή σε nude αποχρώσεις καταφθάνουν στο Charleval, στο διαμέρισμα Bouches-du-Rhône της Νότιας Γαλλίας. Ο Simon Porte Jacquemus δεν θα μπορούσε να επιλέξει κάποια άλλη τοποθεσία για τον γάμο του, δεδομένου ότι είναι τόσο συνδεδεμένος με τη γενέτειρά του, την οποία χρησιμοποιεί συχνά ως πηγή έμπνευσής του στις συλλογές του.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου ο διάσημος σχεδιαστής του δημοφιλούς brand, αποφάσισε να παντρευτεί τον αγαπημένο του, Marco Maestri σε μία ρομαντική τελετή που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου της περιοχής όπου μένουν οι παππούδες του Jacquemus. Συνοδευόμενος από την αγαπημένη του γιαγιά, Liline, η οποία κατά τη διάρκεια της καραντίνας είχε γίνει η μούσα της νέας του καμπάνιας, έφθασε στον χώρο της τελετής, ντυμένος με ένα σκούρο κοστούμι, ενώ η αδυναμία του ήταν ντυμένη στα λευκά. Λίγο μετά ακολούθησε και ο αγαπημένος του, Marco, συνοδευόμενος από τη μητέρα του, ο οποίος προτίμησε να φορέσει ένα total white wedding κοστούμι.

Ο Simon Porte Jacquemus παντρεύτηκε τον Marco Maestri σε μία ρομαντική τελετή στη Νότια Γαλλία

Ανάμεσα στους A-list celebrity καλεσμένους που ξεχώρισαν, η Dua Lipa έλαμψε με την παρουσία της, βγάζοντας πολλές φωτογραφίες με φαν της. Παράλληλα και η Tina Kunakey, η σύζυγος του Vincent Cassel έδωσε το παρών, όπως και η Jeanne Damas.

Ύστερα από την τελετή, το νεόνυμφο ζευγάρι και οι επίτιμοι προσκεκλημένοι κατευθύνθηκαν προς το Château de Bonneval, όπου έλαβε χώρα η δεξίωση. 

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση του αρραβώνα του τον Ιούνιο του 2021, ενώ είχε περάσει τις διακοπές του στην Ελλάδα, κλείνοντας σήμερα 4 χρόνια μαζί.

Μάλιστα, στις 27 Ιουλίου ο Jacquemus είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία throwback φωτογραφία από την παιδική του ηλικία, όπου ήταν ντυμένος με ένα νυφικό, γράφοντας στη λεζάντα του "σε 1 μήνα" και υπονοώντας πως η τελετή θα λάμβανε χώρα στις 27 Αυγούστου, όπως και έγινε. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Jacquemus
Jacquemus
Jeanne Damas
Dua Lipa - Jacquemus wedding
Jacquemus
jacquemus
jacquemus

Διαβάστε Επίσης