Πρίγκιπας Harry | Πώς θα τιμήσει την πριγκίπισσα Diana στην επέτειο του θανάτου της

Ο δούκας του Sussex ανακοίνωσε τα σχέδιά του για την ημέρα επετείου του θανάτου της μητέρας του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry μίλησε για την επέτειο θανάτου της πριγκίπισσας Diana και τα σχέδιά του για το πώς θα την τιμήσει εκείνη την ημέρα. Ο δούκας του Sussex ενώ βρισκόταν σε φιλανιθρωπικό αγώνα polo για να συγκεντρωθούν χρήματα για την οργάνωση Sentebale που είχε ιδρύσει το 2006 για τα παιδιά της Αφρικής είπε: "Ο πρίγκιπας Seeiso και εγώ είχαμε ιδρύσει την Sentebale πριν από 16 χρόνια για να τιμήσουμε τις μητέρες μας, με σκοπό να στηρίξουμε πολλά από τα πιο ευάλωτα παιδιά του πλανήτη και να τους δώσουμε φροντίδα και βοήθεια ώστε να εξελιχθούν”.

Όπως είπε ο 37χρονος πρίγκιπας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του: "Την επόμενη εβδομάδα είναι η 25η επέτειο του θανάτου της μητέρας μου και σίγουρα δεν θα ξεχαστεί. Θέλω να είναι μια ημέρα γεμάτη με αναμνήσεις της απίστευτης δουλειάς της και της αγάπης της για αυτή”. Όπως πρόσθεσε "θέλω να είναι μια μέρα που θα μοιραστώ το πνεύμα της μαμάς μου με την οικογένειά μου, με τα παιδιά μου που θα ήθελα να την είχαν γνωρίσει. Κάθε μέρα εύχομαι να την κάνω περήφανη”, είπε αναφερόμενος στα παιδιά του με την Meghan Markle, τον 3 ετών Archie και την ενός έτους Lilibet.

"Τα αγαπημένα της λουλούδια ήταν τα 'forget me nots'. Ελπίζω να μπορούμε να θυμόμαστε την κληρονομιά της μητέρας μου δείχνοντας συμπαράσταση σε αυτούς που υπηρετούν, όποιοι και όπου κι αν είναι”, είπε ο Harry.

Διαβάστε Επίσης