Πριγκίπισσα Diana | Γιατί δεν θα ήταν "fan της Meghan Markle" όπως πολλοί πιστεύουν;

Η καλή της φίλη, Tina Brown, εξηγεί γιατί η Diana δεν θα συμπαθούσε τη σύζυγο του πρίγκιπα Harry.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle είναι μεγάλη fan της πριγκίπισσας Diana και από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry προσπαθεί να δείξει ότι κι εκείνη ακολουθεί τα βήματά της, δείχνοντας ένα φιλανθρωπικό και πιο ανθρώπινο πρόσωπο σε κάθε της εμφάνιση. Όμως, αντίθετα με αυτό που πολλοί πιστεύουν, η Diana ίσως να μην συμπαθούσε και τόσο πολύ την δούκισσα του Sussex αν είχε την ευκαιρία να την γνωρίσει.

Η καλή φίλη της Diana, η διάσημη δημοσιογράφος Tina Brown, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Daily Beast ότι η πριγκίπισσα δεν θα ήταν fan της συζύγου του γιου της εξαιτίας της πορείας που έχει πάρει η ζωή του ζευγαριού από τότε που έφυγαν από το Βρετανικό Παλάτι.

Όπως είπε η Brown "η Diana θα ήταν πολύ προστατευτική με τον Harry και πιστεύω πολύ ανήσυχη για την κατεύθυνση που εκείνος και η Meghan έχουν πάρει”. Η 68χρονη δημοσιογράφος που είναι συγγραφέας του βιβλίου 'The Diana Chronicles' εξήγησε πως "πιστεύω ότι θα ένιωθε ότι η Meghan κατευθύνει τον Harry σε μια πορεία που δεν είναι καλή. Δεν νομίζω ότι η Diana θα ήταν τόσο μεγάλη fan της Meghan όσο πιστεύει η Meghan ότι θα ήταν”.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η Diana θα συμπαθούσε τη Meghan δεδομένου ότι δεν δίνει σημασία στο πρωτόκολλο του Παλατιού και έχει αμφισβητήσει το πώς λειτουργούν τα πράγματα στο Παλάτι. Η Diana, εξάλλου, όπως και η Markle, δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια. Όμως, όπως λέει η Brown, η Diana δεν ήταν ποτέ κατά της μοναρχίας.

"Δεν αμφέβαλλε ποτέ ότι ο πρίγκιπας William θα γινόταν βασιλιάς. Ήταν μια μεγάλη επιθυμία της να γίνει βασιλιάς. Δεν ήταν κατά της μοναρχίας. Είχε διαφορές με τη βασιλική οικογένεια, με τη μεγαλύτερη διαφορά να είναι ότι ο σύζυγός της δεν ήταν ερωτευμένος μαζί της αλλά με κάποια άλλη. Αλλά ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκε ότι ο William δεν θα είναι ο μελλοντικός βασιλιάς και ότι ο Harry δεν θα ήταν εκεί να τον στηρίξει. Δεν θα ήταν χαρούμενη με το πως είναι τώρα τα πράγματα”, είπε η Brown.

Διαβάστε Επίσης