Μeghan Markle | Η εμφάνιση και η ομιλία που έδωσε στο συνέδριο του 'One Young World' στην Αγγλία

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex βρέθηκαν στο Μάντσεστερ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry παραβρέθηκαν στο συνέδριο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης 'One Young World' στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, όπου η δούκισσα του Sussex έδωσε και μια ομιλία ως σύμβουλος της οργάνωσης.

Η 41χρονη δούκισσα ασχολείται ενεργά με την οργάνωση από το 2014 και το 2019 είχε συμμετέχει και στην εκδήλωση που είχε γίνει στο Royal Albert Hall ενώ είχε υποδεχτεί και τους ακτιβιστές για τα θέματα ισότητας φύλων στο Windsor Castle.

Μeghan Markle | Η εμφάνιση και η ομιλία που έδωσε στο συνέδριο του 'One Young World' στην Αγγλία

H Meghan και ο Harry είχαν μια θερμή υποδοχή στο συνέδριο ενώ συμμετείχαν και σε μια ιδιωτική συζήτηση για τα θέματα της ισότητας των φύλων πριν η δούκισσα δώσει μια ομιλία για τις επόμενες γενιές. "Είναι πολύ όμορφο που επέστρεψα στην Αγγλία” είπε η Meghan και πρόσθεσε πως "όπως μάθατε αυτή την εβδομάδα, και όπως μάθαμε, θα ακούσετε διάφορα πράγματα, κάποια πολύ βαριά κάποια πολύ αισιόδοξα. Αλλά αυτό που πιστεύω ότι θα ακούσετε σίγουρα είναι ότι εσείς είστε το μέλλον”.

"Είστε όμως και το παρόν. Είστε αυτοί που κινείτε την θετική και την απαραότητη αλλαγή που χρειάζεται σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή”, τόνισε η Meghan εξηγώντας πως πριν 8 χρόνια "ήμουν σαν εσάς. Νέα, φιλόδοξη και μιλούσα για όσα πίστευα. Και κοιτούσα γύρω μου και αναρωτιόμουν πως φτάσαμε μέχρι εδώ”.

Από το 2009, το One Young World έχει εξελιχθεί σε μια κοινότητα ανθρώπων με πάνω από 13.700 πρεσβευτές με τα projects της οργάνωσης να έχουν επηρεάσει θετικά 35.8 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Η οργάνωση έχει φέρει κοντά ακτιβιστές, ανθρωπιστές, ηγέτες, επιχειρηματίες και πολιτικούς για να εργαστούν μαζί για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Διαβάστε Επίσης