Νέα ανακοίνωση για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ - Η οικογένεια έσπευσε στο πλευρό της

Η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου τέθηκε υπό ιατρική παρακολούθηση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο ύστερα από την ανακοίνωση που δημοσίευσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ σχετικά με την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Αφού πριν από λίγο έγινε γνωστό πως η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου ακύρωσε μία σημαντική συνάντηση, μία δεύτερη ενημέρωση ανέφερε πως τέθηκε σε παρακολούθηση από ειδικούς εξαιτίας της επιδείνωσης της υγείας της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας Κάρολος, η Καμίλα, ο πρίγκιπας William και η πριγκίπισσα Άννα έσπευσαν στο πλευρό της στο Κάστρο του Μπαλμόραλ, όπου η Ελισάβετ βρίσκεται τον τελευταίο καιρό. "'Ύστερα από περαιτέρω αξιολόγηση το πρωί, οι γιατροί της βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτού Μεγαλειότητος και της συνέστησαν να παραμείνει κάτω από ιατρική παρακολούθηση", ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση.

Πριν μία ώρα η νέα πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Liz Truss, την οποία όρισε η βασίλισσα Ελισάβετ πριν από δύο ημέρες έγραψε στο Twitter: "Όλη η χώρα θα είναι πολύ ανήσυχη από τα νέα του Παλατιού του Μπάκιγχαμ αυτό το μεσημέρι. Οι σκέψεις - και οι σκέψεις των ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο - είναι με την Αυτού Μεγαλειότητα και την οικογένειά της αυτή τη στιγμή". 

Διαβάστε Επίσης