Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle | Γιατί δεν έχουν προστεθεί οι νέοι τίτλοι των παιδιών τους στο επίσημο website της βασιλικής οικογένειας;

Μετά την κήρυξη του Καρόλου ως βασιλιά, τα εγγόνια του παίρνουν τους τίτλους του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, τα παιδιά της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry έχουν το δικαίωμα να πάρουν τους τίτλους 'πρίγκιπας' και 'πριγκίπισσα'.

Η αλλαγή στους τίτλους είναι ένα δικαίωμα που έχουν όλα τα εγγόνια ενός Βρετανού μονάρχη, όπως είχε καθοριστεί από τον βασιλιά Γεώργιο Ε' το 1917. Εντούτοις, στο επίσημο website της βασιλικής οικογένειας δεν έχουν προστεθεί ακόμα οι νέοι τίτλοι, ενώ στην περίπτωση της Kate Middleton και του πρίγκιπα William που πήραν τους τίτλους 'πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας', η αλλαγή έγινε άμεσα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του βασιλιά Καρόλου Γ' "θα εργαστούμε σε ανανεώσεις του website όταν θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες” εξηγώντας πως "αυτή τη στιγμή εστιάζουμε στις επόμενες δέκα μέρες”.

Ο βασιλιάς Καρόλος θα μπορούσε να μην εγκρίνει τους νέους τίτλους για τον Archie και τη Lilibet. Κάτι που φοβόταν και η Meghan. Όπως είχε δηλώσει στη συνέντευξή της στην Oprah Winfrey, η βασιλική οικογένεια σκεφτόταν να αλλάξει το πρωτόκολλο ώστε ο Archie να μην έχει ένα βασιλικό τίτλο ενώ όσο ήταν έγκυος το Παλάτι αποφάσισε να μην του δώσει τον HRH τίτλο επειδή ανησυχούσε για το "χρώμα της επιδερμίδας” του.

"Τους μήνες που ήμουν έγκυος είχαμε τη συζήτηση για το ότι δεν θα έχει προσωπική ασφάλεια, δεν θα του δοθεί τίτλος και ανησυχίες για το χρώμα της επιδερμίδας του. Αυτό μου το είχε αναφέρει ο Harry, από τις συζητήσεις που είχε κάνει η βασιλική οικογένεια μαζί του”, είχε πει.

Διαβάστε Επίσης