Η τρυφερή αντίδραση του πρίγκιπα Louis στην είδηση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ

Η Kate Middleton μοιράστηκε την όμορφη σκέψη του γιου της με το κοινό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ αποτέλεσε ένα δυσάρεστο γεγονός για τους Βρετανούς και την οικογένειά της και σόκαρε τον παγκόσμιο πληθυσμό, ωστόσο βλέποντας τα πράγματα από την οπτική ενός παιδιού, η απώλεια μπορεί να μεταφραστεί σε κάτι θετικό. Αυτό συνειδητοποίησε η Kate Middleton ύστερα από την αντίδραση του μικρού γιου της, πρίγκιπα Louis, στην είδηση του θανάτου της προ-γιαγιάς του.

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, οι νέοι πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας, εμφανίστηκαν με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle στο Windsor, προκειμένου να δουν μαζί τα λουλούδια και τα μηνύματα που είχε αφήσει ο κόσμος έξω από το Κάστρο και να χαιρετήσουν το κοινό. Όπως έγραψε ο βασιλικός βιογράφος, Robert Jobson, ο οποίος απευθύνθηκε στο Twitter, η Middleton αποκάλυψε εκείνη τη στιγμή στους παρευρισκομένους τι της είπε ο γιος της. 

"Η Banita Ranow, 28, που ήταν ανάμεσα στο κοινό στο Long Walk, δήλωσε πως άκουσε την Kate να λέει στα παιδιά που ήταν δίπλα της τι της είπε ο μικρότερος γιος της, Louis για τον θάνατο της βασίλισσας. Είπε πως η Kate ανέφερε στα παιδιά: Ο Louis είπε πως τουλάχιστον η γιαγιάκα (Grannie) θα είναι με τον προ-πάππου τώρα", έγραψε ο Jobson στην ανάρτησή του.

Και πράγματι ήταν κάτι που ήταν αλήθεια, δεδομένου ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είχε δηλώσει ύστερα από τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου τον Απρίλιο του 2021 πως ο σύζυγός της ήταν η δύναμή της. Πολλοί μάλιστα ανέφεραν πως η γενικότερη επιδείνωση της υγείας της ξεκίνησε λίγο μετά τον θάνατο του δούκα του Εδιμβούργου. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Louis συγκεντρώνει τα βλέμματα, αφού ο μικρότερος των Cambridges είχε κλέψει τις εντυπώσεις στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, όπου έκανε τις πιο αστείες γκριμάτσες κατά την εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ. 

Διαβάστε Επίσης