Βασίλισσα Ελισάβετ | Τα τέσσερα παιδιά της στην πομπή μεταφοράς του βασιλικού φέρετρου

Από το Balmoral στο Εδιμβούργο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τέσσερις μέρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, τα παιδιά της συνόδευσαν το βασιλικό φέρετρο στην πομπή μεταφοράς του από το Balmoral στο ιστορικό καθεδρικό Ναό St.Giles στο Εδιμβούργο όπου παραμένει για λαϊκό προσκύνημα.

Το φέρετρο μεταφέρθηκε για ένα μίλι περίπου από το παλάτι του Holyroοdhouse στον καθεδρικό Ναό με τα τέσσερα παιδιά της βασίλισσας, τον βασιλιά Κάρολο Γ', την πριγκίπισσα Άννα, τον πρίγκιπα Andrew και τον πρίγκιπα Edward, να ακολουθούν το φέρετρο.

Βασίλισσα Ελισάβετ | Τα τέσσερα παιδιά της στην πομπή μεταφοράς του βασιλικού φέρετρου

Μαζί τους ήταν και ο σύζυγος της πριγκίπισσας Άννας, Timothy Laurence, ενώ η Καμίλα Πάρκερ και η Sophie του Wessex ακολούθησαν πίσω τους με αυτοκίνητο.

Καμιλα Παρκερ

Σήμερα, η σορός της βασίλισσας θα μεταφερθεί στο Λονδίνο ενώ όπως έχει ανακοινωθεί η κηδεία της θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου στο Westminster Abbey.

Ο βασιλιάς Κάρολος, η Άννα και ο Edward βρέθηκαν στην πομπή φορώντας τις επίσημες στρατιωτικές στολές τους, ενώ ο Andrew που του έχουν αφαιρεθεί οι στρατιωτικοί και βασιλικοί τίτλοι εμφανίστηκε με ένα μαύρο κοστούμι και γραβάτα.

Τα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα φορούν τις επίσημες στρατιωτικές ενδυμασίες τους σε όλες τις εκδηλώσεις προς τιμή της βασίλισσας κατά τη διάρκεια της περιόδου πένθους μέχρι την κηδεία της, ενώ φαίνεται ότι δεν δόθηκε άδεια στον Harry να κάνει κι εκείνος το ίδιο, να φορέσει δηλαδή τη στολή του σε κάποια από τις επίσημες εκδηλώσεις πένθους.


 

Διαβάστε Επίσης