Καμίλα Πάρκερ | Η στιλιστική επιλογή που έκανε για να τιμήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η νέα queen consort της Μεγάλης Βρετανίας επέλεξε ένα ξεχωριστό κομμάτι για την εμφάνισή της στην πομπή του βασιλικού φέρετρου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Καμίλα Πάρκερ, η νέα queen consort της Μεγάλης Βρετανίας, έκανε μια εμφάνιση στο πλευρό του βασιλιά Κάρολου Γ' στην πομπή μεταφοράς του βασιλικού φέρετρου τιμώντας με την στιλιστική της επιλογή τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Καμίλα που ακολούθησε την πομπή με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και η Sophie του Wessex εμφανίστηκε στον καθεδρικό Ναό του Εδιμβούργου όπου παρέμεινε μέχρι σήμερα η σορός της Βρετανίδας μονάρχη, είχε επιλέξει για την περίσταση ένα μακρυμάνικο μαύρο φόρεμα με λευκές λεπτομέρειες και ένα ασορτί καπέλο με γούνα.

Η queen consort είχε επιλέξει ένα μαργαριταρένιο περιδέραιο, χρυσά βραχιόλια και μια μεγάλη διαμαντένια καρφίτσα που της είχε κάνει δώρο η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ.

Η βασίλισσα είχε ανακοινώσει ότι η Καμίλα θα γινόταν princess consort μετά τον γάμο της με τον Κάρολο το 2015 ενώ με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της είχε εκφράσει και την επιθυμία της να γίνει queen consort στο πλευρό του Καρόλου όταν γίνει βασιλιάς.

Στην επιστολή που είχε δει το φως της δημοσιότητας μια μέρα πριν την 70η επέτειο της στέψης της σε βασίλισσα, η Ελισάβετ ανέφερε πως "όταν ο γιος μου Κάρολος γίνει βασιλιάς ξέρω ότι θα δώσετε σε εκείνον και τη σύζυγό του, Καμίλα, την ίδια στήριξη που δώσατε και σε μένα. Και είναι η ειλικρινής επιθυμία μου πως όταν έρθει ο καιρός, η Καμίλα θα γίνει queen cosnort ενώ θα συνεχίζει την πιστή της υπηρεσία”.


 

Διαβάστε Επίσης