"Δεν το αντέχω" | Το βίντεο με τον εκνευρισμό του βασιλιά Καρόλου που έγινε viral

Ο 73χρονος μονάρχης έχει πολλούς λόγους για να μην έχει και την καλύτερη διάθεση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει μπει για τα καλά στη καθημερινότητα ενός μονάρχη αφού μια μόλις μέρα μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ έχει παραστεί στις απαραίτητες, πολλές και πολύωρες συναντήσεις που χρειάζεται να γίνουν με βάση το βασιλικό πρωτόκολλο διαδοχής του θρόνου.

Ο Κάρολος μαζί με την Καμίλα Πάρκερ ταξίδεψε στη βόρεια Ιρλανδία όπου έπρεπε να παραστεί στην επίσημη τελετή υπογραφής για τα νέα του καθήκοντα. Σε ένα περιστατικό που καταγράφηκε σε βίντεο και που έγινε τελικά viral στα social media, ο Κάρολος δίνει ένα στυλό στην Καμίλα αλλά εκείνη τη στιγμή λερώνεται με το μελάνι. Τότε φανερά εκνευρισμένος ακούγεται να λέει "δεν το αντέχω αυτό το πράγμα. Κάθε φορά το ίδιο”.

Πριν λίγες μέρες ο Κάρολος είχε δείξει για ακόμα μια φορά την ενόχλησή του με ένα στυλό κατά τη διάρκεια της τελετής για την υπογραφή του για τα βασιλικά του καθήκοντα στο Accession Council στο Λονδίνο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν στα social media με χιουμοριστικό τρόπο την αντίδραση του Καρόλου, όμως αρκετοί ήταν κι εκείνοι που τόνισαν πως είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο να πρέπει να κάνει όλες αυτές τις δημόσιες εμφανίσεις ενώ πενθεί ακόμα τον θάνατο της μητέρας του.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε Επίσης