Meghan Markle- Πρίγκιπας Harry | Η δεύτερη κοινή εμφάνισή τους με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Τα δύο royal ζευγάρια συναντήθηκαν στο Buckingham Palace.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry συναντήθηκαν για δεύτερη φορά μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton για να τιμήσουν την Βρετανίδα μονάρχη.

Τα δύο royal ζευγάρια εμφανίστηκαν στο παλάτι του Buckingham μαζί με τον βασιλιά Κάρολο, την Καμίλα Πάρκερ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας που υποδέχτηκαν το βασιλικό φέρετρο. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ και εδώ.

Η σορός της Βρετανίδας μονάρχη θα παραμείνει στο Bow Room του Παλατιού ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει πομπή στο Λονδίνο μέχρι το Westminster Hall όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα παραμείνει μέχρι την κηδεία της στο Wesminster Abbey στις 19 Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον δούκα και τη δούκισσα του Sussex και του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά τον θάνατο της Ελισάβετ είχε γίνει έξω από το Windsor Castle, όπου βρέθηκαν για να μιλήσουν με τους πολίτες και να δουν τα λουλούδια που είχε αφήσει ο κόσμος για την βασίλισσα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, ο William κάλεσε τον αδελφό του και τη σύζυγό του να περπατήσουν μαζί στο Windsor ενώ κανείς δεν ήξερε, ούτε η ασφάλειά τους, ότι θα γίνει αυτή η συνάντηση. Όπως αναφέρουν πηγές, ο William ήθελε να δείξει "μια σημαντική εικόνα ενότητας σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια”.

Διαβάστε Επίσης