Πρίγκιπας Harry | Η επίσημη ανακοίνωσή του σχετικά με την ενδυμασία του στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Οι αντιδράσεις του κοινού ύστερα από την απόφαση της βασιλικής οικογένειας να απαγορεύσει στον πρίγκιπα Harry να φορέσει τη στρατιωτική του στολή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από αρκετή συζήτηση στα social media σχετικά με το τι θα φορέσει ο πρίγκιπας Harry στην κηδεία της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ, αφού φήμες ήθελαν τη βασιλική οικογένεια να του έχει απαγορεύσει να εμφανιστεί με τη στρατιωτική του στολή, ο δούκας του Sussex απάντησε μέσω εκπροσώπου ώστε να βάλει ένα τέλος στην παραφιλολογία.

"Ο πρίγκιπας Harry, ο δούκας του Sussex θα φορέσει ένα πρωινό κοστούμι κατά τη διάρκεια των τελετών που θα τιμήσουν τη γιαγιά του. Η δεκαετία της στρατιωτικής του θητείας δεν καθορίζεται από τη στολή που φοράει και ζητούμε με σεβασμό το επίκεντρο της προσοχής να παραμείνει στη ζωή και την κληρονομία της Α.Μ. βασίλισσας Ελισάβετ", έγραφε η ανακοίνωση του εκπροσώπου του πρίγκιπα Harry, που κυκλοφόρησε τα Μέσα.

Στην ουσία, ο δούκας του Sussex ήθελε να δείξει πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, δεδομένου ότι το σημαντικό είναι να τιμηθεί η βασίλισσα, ως απάντηση στις φήμες που τον ήθελαν να είναι στενοχωρημένος επειδή δεν θα μπορέσει να φορέσει τη στρατιωτική του στολή την ημέρα της κηδείας. Πιο αναλυτικά, ο Harry έχασε τους στρατιωτικούς του τίτλους, τη στιγμή που πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τη ζωή στο Παλάτι και τις υποχρεώσεις που είχε ως ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Ωστόσο, όσο κι αν ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ δήλωσε πως δεν τρέχει και τίποτα, πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν στα social media τη στιγμή που ο πρίγκιπας Andrew ενδέχεται να φορέσει τη στρατιωτική του στολή για να τιμήσει τη μητέρα του, παρά του σκανδάλου που τον συνέδεε με κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση. 

"Ο πρίγκιπας Harry είναι ο μόνος royal που πράγματι ήταν στην πρώτη γραμμή υπερασπιζόμενος την πατρίδα του. Του απαγορεύτηκε να φορέσει τη στολή, την ίδια στιγμή που η υπόλοιπη οικογένεια φιγουράρει με φανταστικές στρατιωτικές στολές και παράσημα, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Andrew. Προφανώς, είναι ευκολότερο το να είσαι παιδόφιλος", έγραψε ένας χρήστης στα social media σχετικά με την απόφαση της βασιλικής οικογένειας. 

Διαβάστε Επίσης