"Η βασίλισσα έβλεπε το The Crown, o Harry με φώναξε παππού" | Ο Matt Smith αποκαλύπτει ότι η βασιλική οικογένεια έβλεπε φανατικά τη σειρά

Ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι fans της σειράς;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η σειρά 'The Crown' είναι μια από τις πιο δημοφιλείς του Netflix με εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο, όμως μέχρι στιγμής η αίσθηση που είχε δημιουργηθεί είναι ότι η βασιλική οικογένεια δεν ενέκρινε το σενάριο και τη μεταφορά της ιστορίας της στην οθόνη.

Ο Matt Smith, ο ηθοποιός που υποδυόταν τον πρίγκιπα Φίλιππο στους πρώτους κύκλους της σειράς, αποκάλυψε πρόσφατα πως γνώριζε από πρώτο χέρι ότι τόσο η βασίλισσα Ελισάβετ όσο και άλλα μέλη της οικογένειας παρακολουθούσαν φανατικά το 'The Crown'. "Έμαθα ότι η βασίλισσα το έβλεπε” είπε ο 39χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή 'Today'. "Συνήθιζε να το βλέπει τα Σάββατα το βράδυ σε ένα προτζέκτορα”, είπε.

"Ξέρω ότι ο δούκας του Εδιμβούργου σίγουρα δεν το έβλεπε. Ένας φίλος μου έκατσε σε ένα δείπνο δίπλα του και νομίζω ο Φίλιππος τον ρώτησε εάν ήταν αυτός που έκανε το The Crown. Ο φίλος μου δεν μπορούσε να αντισταθεί και τον ρώτησε εάν το βλέπει. Κι εκείνος γύρισε και του είπε 'μην είσαι γελοίος'”.

Ο πρίγκιπας Harry από την άλλη όχι μόνο το έβλεπε αλλά έκανε κι ένα αστείο στον Smith για τον ρόλο του στη σειρά. "Ο Harry με αποκάλεσε παππού. Δεν ξέρω εάν το βλέπει τώρα, αλλά έβλεπε λίγο τότε”, είπε.

Ο Harry είχε αποκαλύψει ότι είχε παρακολουθήσει μερικά επεισόδια με τη σύζυγό του, Meghan Markle, λέγοντας σε συνέντευξή του πως η πλοκή της σειράς ήταν κάπως πλασματική. "Δεν είναι ακριβώς βασισμένη στην αλήθεια. Εν είναι αυστηρά ακριβής. Σου δίνει μια ιδέα για τον τρόπο ζωής και την πίεση που υπάρχει όταν βάζεις το καθήκον και την υπηρεσία πάνω από την οικογένεια”, είχε πει τονίζοντας πως "είμαι πιο άνετος με το The Crown από τις ιστορίες που γράφονται για την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου ή εμένα. Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στη σειρά που είναι εμφανώς πλασματική και στο να καταγράφεται η ζωή μου ως γεγονός και ως είδηση”.

Διαβάστε Επίσης