Πρίγκιπας George – Πριγκίπισσα Charlotte | Η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν πίσω από το βασιλικό φέρετρο στην πομπή μεταφοράς του

Τα παιδιά του πρίγκιπας και της πριγκίπισσας της Ουαλίας θα έχουν ένα σημαντικό ρόλο στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, πρίγκιπας George και πριγκίπισσα Charlotte, θα έχουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο George που βρίσκεται δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου μετά τον πατέρα του και η Charlotte που είναι τρίτη στη λίστα διαδοχής, θα συνοδεύσουν το βασιλικό φέρετρο στην πομπή του προς στο Westminster Abbey.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα παιδιά θα περπατήσουν πίσω από τους γονείς τους και μπροστά από τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle, όπως δηλαδή είναι και η σειρά διαδοχής. Ο πρίγκιπας Louis δεν αναμένεται να βρεθεί στην κηδεία αφού θεωρείται πολύ μικρός ακόμα για την περίσταση.

Τα παιδιά της Kate και του William δεν θα παραστούν στην λειτουργία μετά την κηδεία στο St.George Chapel του κάστρου του Windsor. Αρχικά, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχαν αμφιβολίες για το εάν τα παιδιά θα παραστούν στην κηδεία, αφού είναι πολύ μικρότερα από την ηλικία στην οποία βρισκόταν ο William όταν χρειάστηκε κι εκείνος να περπατήσει πίσω από το φέρετρο της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana. Όμως, όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, η παρουσία τους θα μεταφέρει μια αίσθηση ενότητας και συνέχειας της μοναρχίας στον βρετανικό λαό.

Διαβάστε Επίσης