Πρίγκιπας George | Θα είναι παρών στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ;

Γιατί η παρουσία του 9χρονου Πρίγκιπα George θεωρείται σημαντική;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Εν όψει της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ, τη Δευτέρα 19/09, ο Πρίγκιπας William και η Πριγκίπισσα Kate έχουν να διαχειριστούν ένα μεγάλο δίλημμα: αν θα πάρουν μαζί τους τον μεγαλύτερο γιό τους, τον 9χρονο Πρίγκιπα George. Τα σημερινά ρεπορτάζ του βρετανικού Τύπου, πάντως, υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι το σκέφτεται σοβαρά, μετά τις υποδείξεις των βασιλικών συμβούλων ότι η παρουσία του 2ου στη σειρά διαδόχου του βρετανικού θρόνου θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα. 

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail, οι βασιλικοί βοηθοί έχουν συμβουλέψει τον Πρίγκιπα William και την Πριγκίπισσα Kate να δώσουν την έγκρισή τους για τη παρουσία του George στην κηδεία γιατί θα "είναι καλό για τους πολίτες να δουν δημόσια τον νεαρό Πρίγκιπα και μελλοντικό βασιλιά ως ένα μήνυμα εφησυχασμού για τη διαδοχή και το μέλλον της μοναρχίας". Όπως αναφέρει, ωστόσο, πηγή από το Παλάτι "ο William και η Kate το σκέφτονται, αλλά δεν έχουν πάρει ακόμα καμία απόφαση". 

Ο Πρίγκιπας William, εξάλλου, έχοντας βιώσει στην εφηβεία του την τραγική απώλεια της μητέρας του, στην κηδεία της οποίας ακολούθησε μαζί με τον Harry μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο το φέρετρό της, έχει πει ότι "ήταν ένα από τα πιο σκληρά πράγματα που συνέβη στη ζωή μου". Με αφορμή, μάλιστα, τον θάνατο της Ελισάβετ και τις εκδηλώσεις στην περίοδο αυτή του πένθους, δήλωσε ότι "ξύπνησαν μνήμες"- τις οποίες πιθανότατα δεν θα ήθελε να δημιουργήσει και στον γιό του. 

Διαβάστε Επίσης