Βασίλισσα Ελισάβετ | Τα οκτώ εγγόνια της αποτίνουν φόρο τιμής - Η συγκινητική φωτογραφία

Ο Πρίγιπας William, o Πρίγκιπας Harry - με τη στολή του- και τα υπόλοιπα εγγόνια της Ελισάβετ αποχαιρετούν τη γιαγιά του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγο πριν το οριστικό αντίο στη Βασίλισσα Ελισάβετ, που θα πραγματοποιηθεί με την κηδεία της τη Δευτέρα 19/09, οι Βρετανοί έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τη σορό της που έχει τοποθετηθεί στο Westminster Hall. Στο μεταξύ, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ακολουθώντας την παράδοση πραγματοποίησαν αγρύπνια στη μνήμη της, και η αρχή έγινε με τα τέσσερα παιδιά της, τον Βασιλιά Κάρολο, την Πριγκίπισσα Άννα, τον Πρίγκιπα Ανδρέα και τον Πρίγκιπα Εδουάρδο. Την ίδια διαδικασία ακολούθησαν και τα οκτώ της εγγόνια, σε μία στιγμή που πολύ χαρακτήρισαν ιδιαίτερα συγκινητική. 

Διαβάστε Επίσης

Ο Πρίγκιπας William, ως διάδοχος ήταν επικεφαλής της πομπής, ενώ δεύτερος στη σειρά ήταν ο Πρίγκιπας Harry, στον οποίο επετράπη να φορέσει τη στρατιωτική του στολή. Ακολουθούσαν, με βάση τη σειρά διαδοχής, οι Πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, η 18χρονη Lady Louise Windsor και ο 14χρονος James, Viscount Severn- ο μικρότερος από τα εγγόνια της Βασίλισσας - και τα παιδιά της Πριγκίπισσας Άννας, η Zara και ο Peter Phillips - ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τα εγγόνια. 

Τα οκτώ εγγόνια της Ελισάβετ πήραν θέση γύρω από το φέρετρο της στην κεφαλή του οποίου στάθηκε ο William και στην άλλη άκρη ο Harry. Με σκυμμένο το κεφάλι απέτισαν φόρο τιμής στη γιαγιά τους μέσα σε 15λεπτη σιωπή. 

Βασίλισσα Ελισάβετ κηδεία

Βασίλισσα Ελισάβετ κηδεία
Βασίλισσα Ελισάβετ κηδεία
Βασίλισσα Ελισάβετ κηδεία