Πρίγκιπας George | Γιατί φόρεσε μπλε κοστούμι στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ;

Ο 9χρονος royal ήταν ο μόνος που δεν φόρεσε μαύρα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte συνόδευσαν τους γονείς τους, πρίγκιπα William και Kate Middleton, στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ με τα φλας των φωτογράφων να απαθανατίζει κάθε κίνησή τους.

Ο 9χρονος πρίγκιπας εμφανίστηκε φορώντας ένα navy κοστούμι και η 7χρονη πριγκίπισσα με ένα μαύρο σύνολο, καπέλο και μια καρφίτσα σε σχήμα πέταλου που της είχε χαρίσει η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο George ήταν το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που δεν φόρεσε μαύρα, με τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα Edward να φορούν στρατιωτικές στολές σε navy απόχρωση. Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, όλα τα σκούρα χρώματα είναι κατάλληλα για μια κηδεία, οπότε τόσο το μαύρο όσο και το μπλε δεν σπάνε τους στιλιστικούς κανόνες του πένθους.

Ο George είχε συνδυάσει το κοστούμι του με λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα. Στην κηδεία, μάλιστα, εντυπωσίασε τους καλεσμένους με τους τρόπους του και τη σωστή συμπεριφορά του, δείχνοντας ότι ενώ βρίσκεται ακόμα σε πολύ μικρή ηλικία, συνειδητοποιεί τον ρόλο που έχει μέσα στη βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα βρετανικού tabloid, ο George είναι ένα παιδί που του αρέσει να είναι όλα τακτοποιημένα αλλά έχει και μια πολύ διασκεδαστική πλευρά, αφού συνηθίζει να κάνει συνέχεια φάρσες στην οικογένειά του και να τους κάνει να γελούν. Οι γονείς του, εξάλλου, φροντίζουν να μην του μεταφέρουν ακόμα πίεση όσον αφορά στον ρόλο του ως μελλοντικό βασιλιά καθώς θέλουν να βιώσει φυσιολογικά παιδικά χρόνια.

Διαβάστε Επίσης